Firmaya Mesaj Bırakın

SANCAR

Firma Kodu: F131624814

Kurumsal Bilgiler

SANCAR LOGİSTİK MERSİN

Grntnn olas ierii gkyz ve ak hava

SANCAR LOJİSTİK

Merkez ofisi Mersin’de olan SANCAR LOJİSTİK, ulusal ve uluslararası nakliyat hizmeti vermek için 2008 yılında Silopi’de kurulmuştur. Akabinde Haziran 2011 yılında şirketimizin ticari merkez odaklı şubesi Mersin’de kurulmuştur.

Şirketimizin zamanla kapasitesinin artırması sebebiyle Ocak 2015 itibariyle 150 adet modern nakliye filosu, organize yapısı ulusal ve uluslararası taşımacılıkta da pek çok üreticinin iç ve dış Pazar bölgeleriyle olan bağının kuvvetlenmesine aracı olmuş ve hızla büyümeye devam etmiştir.

Lojistik sektöründe çok kısa zamanda deneyimli, güvenilir ve yenilikçi yapısının sağladığı iş hacmi ile Türkiye’den Irak’a karayolu taşımacılığında öncü ve saygın bir kuruluş olmayı başarmış ve dikkat çekmiştir.

Şirketimiz, Türkiye’den Irak’a nokta adrese teslim her türlü yük için sigortalı karayolu taşımacılığı hizmeti vermektedir. Yanısıra karayolu taşımacılığı, başta ırak ve komşu ülkeler olmak üzere; dünyanın birçok ülkesine ihracat ta yapmakta olup dış pazar payını artırmayı hedeflemektedir.

Vizyonumuz:

Müşterilerimizin ticari sırlarını koruyarak hizmet kalitesinden ödün vermeyerek yolumuza emin adımlarla, güngeçtikçe daha da büyüyeyerek devam etmektir.

Kalite Politikamız:

Kalite politikamızda dürüstlüğü ve müşterilerimizin güvenini kazanmayı esas alarak işbirliği oluşturmaktır.

Hizmet ilkelerimiz:

SANCAR LOJİSTİK olarak; modern araçlarla işine karşı sorumlu personeli ile her türlü mal ve ürünün sigortalı olarak karayolu taşımacılık hizmetini zamanında yerine getirmeyi en önemli ilkemiz olarak benimsiyoruz.

Müşterilerinin güvenine layık olmak için çalışan firmamız, her türlü iklim, yol koşulları ve olumsuzluklara karşı hazırlıklı ve tecrübeli olup müşteri memnuniyetini kendisine ilke edinmiştir.

SANCAR LOJİSTİK olarak; hizmet verdiğimiz sektörlerde gerekli tüm yasal izin ve belgelere sahip olduğumuzu özellikle belirtmek isteriz.

Grntnn olas ierii ak hava

Firma Resmi Adı

SANCAR LOGİSTİK MERSİN

İletişim Bilgileri

(324) 336-2762
info@sancarlojistik.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

SANCAR LOGİSTİK

www.sancarlojistik.com.tr

Hastane Cad. Metropol İş Merkezi B Blok Kat: 4 No: 149
Akdeniz - Mersin

Firma Faaliyet Alanları

  • NAKLİYAT&LOGİSTİK FİRMALARI

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Harita