Firmaya Mesaj Bırakın

MAS DİAMOND

Firma Kodu: F156030844

Kurumsal Bilgiler

MAS DİAMOND


HAKKIMIZDA

2000 yılından bu yana pırlanta ve elmas sektöründe faaliyet gösterip kazandığımız tecrübe ve yaşadığımız deneyimler ışığında 2008 yılının başında MASTAŞ adı altında kurmuş olduğumuz firmamızla pırlanta, elmas ve mücevherat konusunda müşterilerimize en iyiyi, en hesaplıyı ve tabiki en kaliteliyi sunmayı ilke edinip bu yoldaki çalışma ve gayretlerimizi her geçen gün daha da arttırarak yolumuza devam ediyoruz.


Amacımız siz değerli müşterilerimize, sektörümüzün en önemli unsuru olan güven duygusunu güler yüzlülüğümüz ve sonsuz hizmetimizle aktarıp , binlerce müşterimizin olduğu gibi sizlerin de firmamızdan memnun ayrılıp mücevherat konusunda aklınıza ilk gelen hiç çıkmayan bir aile olmaktır.


Toptan elmas ve pırlanta taş satışında MASTAŞ , mücevher satışında ise MAS DIAMOND olarak devam ettiğimiz bu yolda yegane amacımız sadece alışveriş esnasında değil, uzun seneler boyunca ürünlerimizin arkasında durup sizlerin de bu ailenin bir parçası olduğunuzu hissettirmektir.


Sektörün gerekliliği olan yenilikçi ve yön veren tarzımızla gerek tektaş, beştaş, tamtur tarzı yüzükleri gerek ise gerdanlık , küpe, ve su yolu tarzı diğer mücevherat ürünlerini özgün tasarımlarımızla beğeninize sunuyoruz. Fark yaratmak ve alışılmışın dışına çıkmak için MAS DIAMOND ‘a bekleriz.


Firma Resmi Adı

MAS DİAMOND

İletişim Bilgileri

(212) 528-5440
info@masdiamond.com

Yetkili Adı Soyadı

MAS DİAMOND

www.masdiamond.com

Molla Fenari Mah. Gazi Sinanpaşa Sok. Kutlu Han No:14 Kat:2/6 Cağaloğlu
Fatih - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • MÜCEVHERAT TAKI VE AKSESUAR FİRMALARI

Firma Harita