Firmaya Mesaj Bırakın

GIYAS TEKSTİL

Firma Kodu: F155171651

Kurumsal Bilgiler

GIYAS TEKSTİL


HAKKIMIZDA

Türkiye tekstil sektörünün Avrupa ve Rusya’ya açılan yüzü ve öncü kuruluşlarından biri olan Gıyas, Gıyas Tekstil Grubu'un 24 yılı bulan tecrübe, uluslararası pazar gücü, işini önemseyen ve işini her daim odağında tutan yetenekli moda-tasarım ve pazarlama ekibinin yaratıcı hayal gücü ve çalışma azminden doğdu.

İşe saygı, müşteriye verdiği önem, ürün kalitesine düşkünlüğün oluşturduğu farklılıkla Avrupa, Asya ve Rusya kadın hazır giyim pazarının en gözde markalarından biri olmayı kısa zamanda başardı.

İlkönce dünya trendlerini takip ederek kadın giyim pazarında yer bulan Gıyas daha sonra takip edilen trendler oluşturan bir marka yani bir tarz oldu.

Tekstil sektörünün gelişen yüzünü her an takip eden, kumaş kalitesine ve tasarımın kadınsı vurgusuna önem veren, dikiş ve desene gösterdiği özenle müşterilerinden sürekli beğeni kazanan Gıyas, kadın ruhundan anlamayı ve kadının ruhuna dokunmayı tasarımlarında birinci öncelik kabul ederek pazarının bir numarası olmayı hedeflemektedir.

Türkiye’de üç fabrikası, merkezi Laleli’de 8 katlı bir mağazası bulunan Gıyas Tekstil Grubu, bünyesindeki 4 markasıyla ( Gıyas, Frezia,Ruslik,Cactüs ) kurumsal yapısının verdiği güçle ve en önemlisi işine verdiği önemle yoluna emin adımlarla devam etmektedir.


Firma Resmi Adı

GIYAS TEKSTİL

İletişim Bilgileri

(212) 458-2474
info@giyas.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

GIYAS TEKSTİL

www.giyas.com.tr/

Mimar Kemalettin Mah. Mesihpaşa Cad. No:77 laleli
Fatih - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • Gömlek-Bluz-Penye Firmaları
  • Bayan Giyim Mağazaları
  • Bayan Giyim Firmaları

Firma Harita