Firmaya Mesaj Bırakın

BÜYÜKÇEKMECE ÖĞRETMENEVİ

Firma Kodu: F110036346

Sosyal Medyada BÜYÜKÇEKMECE ÖĞRETMENEVİ

Kurumsal Bilgiler

BÜYÜKÇEKMECE ÖĞRETMENEVİ VE ASO MÜDÜRLÜĞÜ


Ufuk DÜLGAR - Müdür

ÖZGEÇMİŞİ: 1966´da Keşan´da doğdu. 

Ufuk Dülgar 1987 yılında Trakya Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü bitirdi. 2002 yılında Anadolu Üniversitesi açık Öğretim Fakültesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümünde lisans tamamladı. 2014 yılında Hasan Kalyoncu üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisansını yaptı.

Kurumumuzda 2010 yılından beri müdür olarak görev yapmaktadır.



Hakkında Kurum Adı  :  BÜYÜKÇEKMECE ÖĞRETMENEVİ VE AKŞAM SANAT OKULU 
Telefon  :  (0212) 883 17 94 Faks  :  0212 883 17 93 
WEB Adresi  :  http://buyukcekmeceogretmenevi.meb.k12.tr 
Adres  :  Fatih Mahallesi Sahil Caddesi Piyade Sokak No 4 Büyükçekmece / İSTANBUL 
www.almuka.com/firma/buyukcekmece-ogretmenevi-ve-aso-mudurlugu-11003 linkiniz

Grntnn olas ierii bir veya daha fazla kii iek aa bitki masa ve ak hava
VİZYON 

Eğitimcilerimizin birbirleri ile tanışmalarına, kaynaşmalarına ve dayanışmalarına zemin sağlayarak, sosyal ve moral ihtyaçlarını karşılayabilecekleri bir ortam oluşturmak. Çağdaş ve kaliteli bir hizmet anlayışı ile Büyükçekmece Öğretmenevi ve A.S.O. nu hizmet verilen alanlarda sürekli kendisini yenilemesini ve gelişmesini sağlamaktır.

 MİSYON 

Geleceğimizi emanet ettiğimiz öğretmenlerimize, hoşgörü, sevgi ve saygı temeline dayalı, güvenli bir dinlenme, eğlenme merkezi sunmak. Eğitimcilerimizi ve halkımızı, Büyükçekmece ve çevresinde yer alan doğal güzellikler ve kültürel etkinlikler ile buluşturmak amacıyla kaliteli bir konaklama ortamı sunmak. Deneyimli yöneticilerimiz ve personelimiz ile ülkemize üretim ve hizmet alanında katkıda bulunmaktır.

Tarihçe
Tarihe

             Büyükçekmece öğretmenevinin yapımı  1995 yılında  Dr. Hasan Akgün ve   6 İlköğretim okulunun katkıları ile başlar ve 2 yıl içinde bitirilerek öğretmenlerimizin hizmetine sunulur.

             24 Kasım 2000 tarihinde, dönemin  Başbakan Yardımcısı Sayın Mesut YILMAZ,  Eşi Berna YILMAZ, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Yaşar OKUYAN, Turizm Bakanımız Sayın Erkan MUMCU,  İstanbul Valimiz Sayın Erol ÇAKIR, Bürokratlar, Kaymakamlar, Belediye Başkanları ve Büyükçekmece ile Beldelerimizden tüm eğitimcilerin katıldığı bir törenle öğretmen evinin tapusu ve çalıştırılması ile ilgili protokol Belediye Başkanımız Dr. Hasan AKGÜN  tarafından İl Milli Eğitim Müdürümüz Ömer BALIBEY’e teslim edilir. Büyükçekmece öğretmenevi yapıldığında İlçe Kaymakamımız Emin ERGİN, Milli Eğitim Müdürümüz Abdülkerim YENİAY ve Öğretmenevi Müdürü Hüseyin AYDAN ‘dır.

             08.02.2010 tarihinde Ufuk DÜLGAR kurum müdürü olarak atanmıştır.


Firma Resmi Adı

BÜYÜKÇEKMECE ÖĞRETMENEVİ VE ASO MÜDÜRLÜĞÜ

İletişim Bilgileri

(212) 883-1794
buyukcekmeceogretmenevi@gmail.com

Yetkili Adı Soyadı

BÜYÜKÇEKMECE ÖĞRETMENEVİ

www.buyukcekmeceogretmenevi.meb.k12.tr

Fatih Mahallesi Sahil Caddesi Piyade Sokak No 4 Büyükçekmece / İSTANBUL
Büyükçekmece - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • SOSYAL TESİSLER(KAMU)

Firma Harita