Firmaya Mesaj Bırakın

ZARA ÖĞRETMENEVİ

Firma Kodu: F111373830

Kurumsal Bilgiler

ZARA ÖĞRETMENEVİ VE ASO MÜDÜRLÜĞÜ


Remzi KAŞKAYA - Müdür Yardımcısı

01.05.1953 de Hafik´ te doğdu. İlköğretimini Kargın beldesi ve Yıldızeli ilçesinde tamamladı. Liseyi Erzincan Lisesinde tamamladı. 1974 yılında Sivas Eğitim Enstitüsüne girdi. 1976 da buradan mezun oldu. aynı yıl Kayseri ili Tomarza ilçesi 50. Yıl İlköğretim okulunda göreve başladı. Sırasıyla Kayseri ili Bünyan ilçesi Çağlayan, Sümer ve Namık Kemal İlköğretim okullarında görev yaptı. 1995 yılı sonunda Sivas iline geldi. Özel İdare ve Gazipaşa İlköğretim okullarında görev yaptı. Gzipaşa İlköğretim okulu Müdür Yardımcısı iken rotasyon kapsamında 2011 yılı Ekim ayında Zara Öğretmen Evi Müdür Yardımcılığına atandı. Evli ve 3 çocuk babası olan Remzi Kaşkaya şu anda Zara Öğretmen Evi Müdür Vekili olarak görev yapmaktadır.



Zara Öğretmenevi Hakkında Zara Öğretmenevi, SİVAS ili Kızılırmak Mah. Reşitpaşa Cad. Akın İş Merkezi Karşısı No: 66 58700, Zara, Sivas adresinde yer alan 9 oda ve 19 yatak kapasiteli bir işletmedir. Ayrıca tesiste , lokal, çok amaçlı salon da mevcuttur. Zara Öğretmenevi adres ve telefon bilgilerini, haritasını, fotoğraflarını ve diğer özelliklerini bu sayfada bulabilirsiniz.

Tarihe
Zara Öğretmen Evi; Haziran 1984’te Varinli Caddesi üzerindeki belediyeye ait 3 katlı binanın 3. katında hizmete açılmıştır.Sadece lokal olarak hizmet vermeye başlayan kurumun ilk müdürü Gazi İlkokulu sınıf öğretmenlerinden Edip ÖZLER’di. Edip ÖZLER’in il dışına tayini çıkmasıyla kurum müdürlüğüne 100. Yıl İlkokulu sınıf öğretmenlerinden Sebahaddin ÖZEL getirilmiştir.Daha sonra hizmet binası Ahmet Çuhadaroğlu Caddesindeki belediyeye ait 2 katlı binaya taşınmıştır.Bu binada hizmet verirken Sebahaddin ÖZEL’in Hamit Kurşun İlkokulu müdürlüğüne atanması sonucunda kurum müdürlüğüne Mustafa KARAOĞLU görevlendirilmiştir. Bir süre sonra da Mustafa KARAOĞLU’nun görevden ayrılmasıyla Hamit Kurşun İlkokulu sınıf öğretmenlerinden Kutup YİĞİT görevlendirilmiştir. Zara Öğretmen Evi;1993 yılında Ahmet Başyurt Mahallesinde hizmete giren Halk Eğitimi Merkezi hizmet binasına taşınmıştır.1994 yılında Sivas ve çevresinde ortaya çıkan terör olayları nedeniyle Halk Eğitim Merkezi hizmet binasına askeri birliklerin yerleşmesinden sonra Öğretmen Evi bir süre hizmet verememiştir. 26 Ocak 1996 tarihinden itibaren valilik oluru ile Aydınlar Caddesindeki Samet DÖKMETAŞ’a ait binada lokal olarak hizmet vermeye başlamıştır. Kutup YİĞİT’in Aralık 1995’te emekliye ayrılmasından sonra 26 Ocak 1996 tarihinde itibaren Zara Öğretmen Evi Müdürlüğüne Mehmet Akif İlkokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Ünüvar;okulundaki yöneticilik görevine devam etmek kaydıyla valilik oluru ile görevlendirilmiştir. 1998 yılında Gazi İlköğretim Okulu işlik binasında tadilat yapılarak Eylül ayında lokal olarak bu binada hizmet verilmeye başlanmıştır.1999 yılında ise şu anki hizmet binasına( eski Gazi İlkokulu binası)taşınılarak lokal ve okuma salonu bölümleriyle hizmet verilmeye başlanmıştır.2001 yılında ise Milli Eğitim Vakfı’nın desteğiyle donatım ihtiyaçları karşılanmış, 25 yatak kapasiteli konaklama odaları,dinlenme ve toplantı salonu birimleri hizmete girmiştir. Kuruma 16 Eylül 2008 tarihinde ise Zara Anadolu Lisesi Felsefe Öğretmeni Serdal Meral Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.12 Haziran 2009 tarihinden itibaren ise Zara Öğretmen Evi ve ASO Müdür Vekili olarak görev yapmaktadır. 12 Şubat 2010 tarihinde ise Hamit Kurşun İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Halil KURT; Kuruma Müdür olarak atanmış;aynı tarihten itibaren de Bakanlık Oluru ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü Vekili olarak görev yapmaktadır.

VİZYON
Eğitime sınırsız desdek veren, Ulusal anlamda bilimsel seminer, sempozyum ve sergi merkezi haline gelen Türkiye´de övgüyle anılan bir kurum haline getirmektir.
MİSYON
Ev kadar sıcak bir mekanda, misafir kadar değerli olduğunu, Öğretmenevine gelen tüm konuklarımıza hissettirmek.

Firma Resmi Adı

ZARA ÖĞRETMENEVİ VE ASO MÜDÜRLÜĞÜ

İletişim Bilgileri

(346) 816-1042
kaskayaremzi@hotmail.com

Yetkili Adı Soyadı

ZARA ÖĞRETMENEVİ

www.zaraogretmenevi.meb.k12.tr

Kızılırmak Mahallesi, Reşitpaşa cad. 58700 Zara/Sivas
Zara - Sivas

Firma Faaliyet Alanları

  • SOSYAL TESİSLER(KAMU)

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Harita