Firmaya Mesaj Bırakın

YURTBAY SERAMİK

Firma Kodu: F153937778

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

YURTBAY SERAMİK KADIKÖY

Fotoraf aklamas yok

HAKKIMIZDA

Yurtbay Şirketler Grubu kurucusu Zeki Yurtbay, ilk ticaret tecrübesini babasının manifatura mağazasında edindi.

 

Ardından tuğladaki uzun süreli deneyiminin ilk adımları olarak, henüz 14 yaşındayken tuğla üretim girişiminin başına geçti ve 1951 yılında babasından devraldığı görevi başarıyla sürdürdü. 1955 yılında Zonguldak’ta kurulan tuğla fabrikasını, çeşitli nedenlerle birkaç kez üst üste kaybetmesine karşılık yılmadı.

 

1970 yılında yeni ve modern tesisler kurdu. Zeki Yurtbay’ın yatırımları Çaycuma ile sınırlı kalmadı, Delta Tuğla Fabrikası’nın önce ortağı, sonra sahibi oldu.

 

Sonrasında ise süreç, Yurtbay Ailesi’nin köklü sanayi geçmişiyle birlikte, ekonomi dünyasında tanınması, seramik sektörüne adım atmasıyla başlamış oldu. 1995 yılında 700 bin metrekare açık ve 100 bin metrekare kapalı alanda üretim kapasitesine sahip Yurtbay Seramik Eskişehir Fabrikası kuruldu.

 

“Önce kalite” stratejisi ve anlayışıyla birlikte yıllar içerisinde istikrarlı ve artan üretim 25 milyon metrekare/yıl kapasite, 56 ülkeye ihracat başarısına ulaştı. Dünyanın en büyük satış zincirleri ile çalışmaya başlayan Yurtbay, yurt dışına satışlara başlayarak sektör genelinde daha yüksek iş hacmine ulaştı. “Kalitede ısrar, doğru ürün, dünya standartlarında üretim” ilkesi bu uluslararası başarının anahtarı oldu.

 

Yurt içinde ise güvenilirliğiyle uzun yıllar süren iş birliklerine öncülük ve kuruculuk yaptı.

 

Batı Marmara, Doğu Marmara, İç Anadolu, Çukurova, Akdeniz Bölge Müdürlüğü, Kuzeydoğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Yöneticiliği olmak üzere toplamda 5 bölge müdürlüğü ve 2 bölge yöneticiliğiyle yurt içinde satış yapan Yurtbay Seramik, mağaza sayısını artırmak, erişim ağını daha da genişletmek adına faaliyetlerine aralıksız devam etti.

 

Hâlihazırda ürettiği projelerle dinamik yapısını yansıtan Yurtbay Seramik, doğduğu günden bugüne estetik ve doğaya saygılı çözümler üreterek, sektöre de artı değer katmaya, marka imajını bir adım daha ileriye taşımaya devam etmektedir.

  Fotoraf aklamas yok

Vizyon:

Sadece en iyisi?
Ya en iyisini yapacaksın ya da hiç yapmayacaksın.” | Zeki Yurtbay

 

Misyon:

Yaşam alanlarına renk katan, dünyaca tanınan bir marka olmak.

Grntnn olas ierii ak hava unu diyen bir yaz NEBULA i

Firma Resmi Adı

YURTBAY SERAMİK KADIKÖY

İletişim Bilgileri

(216) 327-9999
info@yurtbay.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

YURTBAY SERAMİK

www.yurtbayseramik.com

Hasanpaşa Mah. Lavanta Sok. No: 2
Kadıköy - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • Mermer - Fayans -Seramik Granit ve Doğal Taş Firmaları

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 4

Firma Harita