Firmaya Mesaj Bırakın

YALAZ BOYA

Firma Kodu: F130565818

Kurumsal Bilgiler

YALAZ BOYA İZMİR


HAKKIMIZDA

1993 yılında kurulan YALAZ BOYA, başarılı geçmişiyle Türkiye’nin önde gelen boya firmalarının  arasında yer almaktadır. Uzmanlık ve kaliteye önem veren vizyonuyla birlikte boya sektöründeki gelişmeleri ve değişiklikleri takip ederek, en özel ve en kaliteliye ulaşma çabasından hiç ödün vermeden çeyrek asırdır boya sektöründe faaliyet göstermektedir.

 

ISO 9001 (Kalite Yönetim Sistemi) ve ISO 14001 (Çevre Yönetim Sistemi), belgelerine sahip olan YALAZ BOYA, üretim ve yönetim faaliyetlerini, sistemsel uygulamaların ve düzenlemelerin gerekliliklerine göre yerine getirmektedir. Bu doğrultuda, “Kaliteli Ürün Kusursuz Hizmet”anlayışından hareketle satış,teknik destek,servis hizmetleri ile müşterilerine her aşamada çözümler sunarak müşteri memnuniyetini üst seviyede tutmayı ilke edinmiştir.

 

Dinamik, tecrübeli ve vizyon sahibi çalışanları ile birlikte yarınlara emin adımlarla ilerleyen ve kendisini yenileyen YALAZ BOYA, sadece ulusal pazarda lider olma misyonu ile hareket etmeyip, yeni açılımlar ve yaptiği atılımlar sayesinde uluslararası pazarlarda Türk sermayeli boya ve kimyasal üreticisi kimliği ile de ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışmaya devam etmektedir.

 

Rengini baştan yaz sloganı ile başlayan değişim ve kurumsallaşma çalışmalarını; kendisini her alanda teknolojinin getirdigi en üst düzeyde donanım ve bilgilerle tamamen yenileyerek tamamlayan YALAZ BOYA, inovatif yaklaşımlarıyla siz değerli müşterilerine yeni ürünler ve hizmetler sunmaya devam etmekten mutluluk duymaktadır.

Otomatik alternatif metin yok

Firma Resmi Adı

YALAZ BOYA İZMİR

İletişim Bilgileri

(232) 853-7333
info@yalazboya.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

YALAZ BOYA

www.yalazboya.com.tr

29 Ekim Mahallesi 302 Sokak No:7 Yazıbaşı
Torbalı - İzmir

Firma Faaliyet Alanları

  • Yapı Kimyasalları ve Boya Firmaları

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Harita