Firmaya Mesaj Bırakın

YACHT CLASSİC HOTEL

Firma Kodu: F155353865

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

YACHT CLASSİC HOTEL FETHİYE


HAKKIMIZDA

Yacht Classic Hotel, konforlu odaları ve seçkin dekorasyonu yanında Türk misafirperverliğini yansıtan hizmet anlayışıyla yenilenerek açılmıştır. Otelimiz Fethiye Merkezine on dakika yürüme mesafesinde olup yıl boyunca açıktır. Denize sıfır olan tesisimiz Fethiye'nin yüzyıllar içinde oluşmuş köklü Akdeniz Kültüründen img class='img-responsive' style='max-height: 500px;display: block; margin: 0 auto; 'elerin barındığı, sıcak bir aile ortamı sunmaktadır. Fethiye’nin Turizm Bakanlığından ilk Butik Belgeli otelimizin odaları konforlu, eşsiz deniz manzaralı ve misafirlerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak her türlü donanıma sahiptir. Misafir memnuniyeti tesisimizin en önemli hedefidir. Bahçe bölümünde bulunan açık yüzme havuzunda, güneşlenme alanlarında, havuz barda ve eşsiz lezzetlerin sunulduğu restoranımızda güler yüzlü servis elemanlarımız keyifli bir tatil geçirmeniz için hizmetinizdedir.

Keyifli bir yelken deneyimi tatmak isteyen misafirlerimiz için otelimizin marinasına demirlemiş olan yelkenlilerimiz beklemektedir. Kaptan ve hostesin sizlere eşlik edeceği bu özel gezide, Fethiye’nin bakir koylarını keşfedebilir, konaklayabilir ve yepyeni bir maceraya atılabilirsiniz.

Fethiye Körfezi’nde, marina girişinin hemen yanında, sarı dubaların ardında yer alan 30 yat bağlama kapasiteli ve tonoz sistemli modern iskelemiz, şehre sadece 5 dakika yürüyüş mesafesinde olup, her türlü ikmal olanağını sunar. Gününü tesiste geçirmek isteyen misafirler şık duşlar, havuzlar, sauna ve Türk hamamı, çamaşırhane ve internet hizmetlerinden faydalanabilecekleri gibi Mori Restoran ve Blubar’da eşsiz lezzetler tadabilirler.


Firma Resmi Adı

YACHT CLASSİC HOTEL FETHİYE

İletişim Bilgileri

(252) 612-5067
info@yachtclassichotel.com

Yetkili Adı Soyadı

YACHT CLASSİC HOTEL

www.yachtclassichotel.com

Karagözler Mah. Fevzi Çakmak Cad. No:24 48300
Fethiye - Muğla

Firma Faaliyet Alanları

  • OTEL
  • HOTEL
  • RESORT PLAJ OTELİ

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 2

Firma Harita