Firmaya Mesaj Bırakın

VOGA MOBİLYA

Firma Kodu: F141554838

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

VOGA MOBİLYA

Grntnn olas ierii yatak odas ve i mekan

HAKKIMIZDA

Voga Mobilya 2019 koleksiyonunu Şubat ayında itibaren tüm mağazalarında müşterileriyle tanışmıştı. 2019 yılının koleksiyonunda da yemek odaları, yatak odaları, tv grupları, ile halısından aksesuarına kadar en ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlandı.

Voga Mobilya genç odalarında gelen yoğun talebe karşılık olarak yeni ürünlerini müşterilerine tanıttı. Şimdiye kadar kendilerine gelen talepleri göz önünde bulundurarak her zevke hitap edecek renk ve kumaş seçenekleri ile geniş bir yelpazede tasarlanan tüm ürün grupları için tasarım ve arge ekibi bir sene boyunca aralıksız çalıştı.

Voga Mobilya 1979 yılından beri Türkiye’de özgür yaşam alanları yaratan Voga Mobilya; genç odasından, yatak odasına, oturma odasından yemek odasına kadar tüm ürünlerini ince işçilik kullanarak üretiyor. Lake malzemelerini İtalya’dan özel olarak getiren Voga Mobilya; ürünlerini işlerken de özel teknikler kullanan robotlarla bu işlemleri gerçekleştiriyor.

Grntnn olas ierii i mekan

VOGA MOBILYA FARKI

Voga Mobilya yarattığı markası ile sadece Türkiye pazarında değil aynı zamanda uluslararası pazardan da gelen talepleri karşılamak için 2010 yılı başından beri hızla yeni mağazalarını bünyesine katıyor. Markasında ve hizmet kalitesinde tüm ayrıcalıkları müşterilerine standart olarak sunan Voga Mobilya, 2012 yılının sonuna geldiğimiz şu günlerde hedeflerine ulaşmanın haklı gurunu yaşıyor.

Voga Mobilya Türkiye’de İstanbul, Ankara, İzmir ve Eskişehir’deki yeni bayiliklerinin ardından Azerbaycan bayiliği ile beş yeni hizmet noktası oluşturdu. Ardından en önemli mağazalarından biri olan Moskova mağazasını 2011 Şubat ayında hizmete açtı. Bunların yanı sıra sadece Ankara showroomlarına özel hazırladığı konsept ile de müşterilerinden beğeni topladı.

Voga Mobilya Herkesin kendi evinde sahip olmaktan mutluluk duyacağı alanlar yaratmak için çalışan profesyonel tasarım ekibi müşterilerinden gelen talep ve istekler doğrultusunda bir evde olması gereken tüm konforu ve estetiği harmanlayarak bir bütün içinde sunuyor.

Grntnn olas ierii masa oturma odas ve i mekan

Firma Resmi Adı

VOGA MOBİLYA

İletişim Bilgileri

(312) 350-2350
vogaankara@voga.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

VOGA MOBİLYA

www.voga.com.tr

Büğdüz Mah. Çankırı Devlet Karayolu 9. km
Akyurt - Ankara

Firma Faaliyet Alanları

  • YATAK ODASI TAKIMI
  • YEMEK ODASI TAKIMI
  • SALON TAKIMLARI
  • KÖŞE TAKIMI FİRMALARI
  • KOLTUK TAKIMI FİRMALARI

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 2

Firma Harita