Firmaya Mesaj Bırakın

VEKEM

Firma Kodu: F138735517

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

VEKEM KADIN GİYİM

 

HAKKIMIZDA

Hazır giyim sektöründe 1976 yılından beri faaliyet gösteren, şehirli kadın için sadelik, rahatlık, şıklık ve moda unsurlarının her zaman ön planda olduğu koleksiyonlar hazırlayan "ulaşılabilir tasarım markası" Vekem koleksiyonlarında yer alan her bir parçada güçlü ve modern kadın olmanızı, günün her saatinde şık kalabilmenizi hayal ediyor. Tasarlanan her bir ürün ana çizgilerinde sadeliği yansıtsa da ince detaylarla her zaman dişiliğinden keyif alan kadın olmanızı amaçlıyor.

 

Vekem marka ürünler kuruluş tarihinden günümüze kadar yaklaşık 40 yıldır ulaşılabilecek en yüksek üretim kalitesi hedeflenerek, teknolojinin tüm imkanları kullanılarak ve en iyi kumaş kalitelerinin seçilmesiyle birlikte İstanbul'da kendi tesislerinde üretiliyor.


Hazır giyim sektöründe "ulaşılabilir tasarım markası" olarak en iddialı konumda yer alan Vekem genç ve dinamik kadrosuyla birlikte ilk günkü heyecanını ve tutkusunu hiç kaybetmeden ürettiği üst düzey ürünleri "Vekem Kadını" ile buluşturmaya devam etmeyi hedefliyor.

  İlkbahar / Yaz 2019 koleksiyonumuzdaki mottomuz; ileriye gidebilmek için geçmişe dönüp bakmak..Geçmişten günümüze yansıyan trendlerin etkilerini yeni koleksiyonumuzda daha güçlü kıldık.Ürünlerimizi tasarlarken romantik çiçeklerin eşsiz renklerini,şeffaflığın baş döndürücü etkisini taşıyan organze kumaşların büyüsünü, Bahamalardan ilham aldığımız tropikal ada etkili desenlerimizi, hafifte olsa hayvan desenlerine dokunuşumuzu sizler için günümüze uyarladık.

 Herkese değil, bireye hitap etmeyi amaçladığımız bu koleksiyonumuzda, dantel detaylı viscon bluzlara, yerlere kadar uzanan drapeli elbiselere, paper bag etkili midi boy keten eteklere, kısa dantel şortlara, geniş kesim çizgili pantolonlara ve onu tamamlayan pijama etkisi yaratacak oversize gömleklere yer verdik.Güçlü terzilik hissi ile tüm modellerde en derin detaya inerek, yeni nosyonlar yarattık. Şıklıktan ödün vermeden rahatlığı ve gün boyu rahat hissetmeyi amaç edindik ve koleksiyondaki parçaları bu yönde tasarladık.


Bejlerin sakinliği, pastel pembenin haki yeşil ile güçlenmesi, beyazın büyüsü, güneşin ısıtıcı sarısı ve doğadan ilham alınan yeşilin her tonunu bu sezon koleksiyonumuza sizler için taşıdık.


 
 


Firma Resmi Adı

VEKEM KADIN GİYİM

İletişim Bilgileri

(212) 294-9404
vekem34@gmail.com

Yetkili Adı Soyadı

VEKEM GİYİM

www.vekem.com

Merkez Mah. Sanayi Cad. Turin İş merkezi blok No:11 / A-B-C-D-F
Kağıthane - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • Gömlek-Bluz-Penye Firmaları
  • Bayan Giyim Firmaları
  • Üst Giyim Firmaları
  • Bayan Giyim e- Ticaret Firmaları

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 2

Firma Harita