Firmaya Mesaj Bırakın

VATAN KABLO

Firma Kodu: F132453080

Kurumsal Bilgiler

VATAN KABLO

Grntnn olas ierii bulut gkyz aa bitki kpr ak hava doa ve su

Hakkımızda

1975’te Çorlu da kurulan, Türkiye’nin en köklü kablo firmaları arasında yer alan fabrikamız, 40 bin m2 si kapalı ve 125 bin m2 si açık alandan oluşan üretim tesisiyle faaliyet göstermektedir. Üretim kompleksi, Merkez Ofisi ve Ankara Bölge Müdürlüğü’nde çalışan 400’ü aşkın personeli ile 42.yılını kutlayan firmamız yapmış olduğu yeni tesis yatırımları ile tüm dünyada adından söz ettirmeye başlamıştır.

Çeyrek yüzyılı aşan tecrübesi ve birikimiyle "ÖNCE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ" ilkesini benimseyen firmamız gerek kullandığı son teknolojisi gerek üstün hizmet anlayışı ile müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi amaçlamıştır.

Ürün yelpazemizde 72 kV’a kadar olan tüm alçak gerilim, orta gerilim ve yüksek gerilim enerji kabloları bulunmaktadır. Ayrıca insan yoğunluğu fazla olan mekânlarda kullanımı yurdumuzda da zorunlu hale getirilen; yangın anında yoğun duman ve toksit gaz çıkarmayan HALOJENSİZ kablolar da bünyemizde üretilmekte ve yangın esnasında can ve mal güvenliğini en üst düzeyde koruma bu sayede arttırılmaktadır.

Yurtiçi pazarındaki güvenilir isminin yanı sıra VATAN KABLO A.Ş. küreselleşen dünyada rekabeti yurtdışına taşımış ve başta Avrupa ülkelerine olmak üzere Orta Doğu ülkeleri, Afrika ve Orta Asya ülkelerine yaptığı ihracatı ile güçlü bir marka olmuştur. Firmamızın yüksek kalite anlayışı, profesyonel çalışması, dinamik çalışanları ile beraber modern üretim tesisleri ile sektörün öncü kuruluşları arasındaki yerini almıştır.

Dünya da birkaç örneği olan, Türkiye de ise benzeri olmayan “Bakır Üretim Tesisimiz” 2009 yılında, alçak gerilim ve orta gerilim tesislerimizin yanında kurulmuştur. Bakır Üretim Tesisimiz ile yıllık bakır üretim kapasitemiz 24.000 tona çıkmıştır. Firmamız, Üretim kapasitesinin tüm bakır ihtiyacını karşılayan Bakır Üretim Tesisimiz ile ayrıca diğer kablo firmalarına da bakır filmaşin satmaktadır.

Kapsamlı ürün ve sistem sertifikaları; TSE, HAR, TS EN ISO 9001:2000 Kalite Yönetimi Sistem Belgesi, GOST-R,UKR-SEPRO VE ISO 14001 Çevre Yönetimi Sistem Belgesi ile müşterilerine güven vermektedir.

Ayrıca,
VATAN KABLO METAL END. Ve TİC.AŞ. olarak, vizyonu "10 yılda 10 dünya markası yaratmak" olan dünyanın ilk devlet destekli markalaşma programı olan TURQUALITY deki “ilk kablo üreticisi” olmanın  haklı gururu içerisindeyiz.
TURQUALITY, markalaşma potansiyeli olan ürün gruplarına sahip firmaların, uluslararası pazarlarda kendi markalarıyla global bir oyuncu olabilmeleri amacıyla oluşturulmuş destek platformudur. Bu kapsamda uluslararası denetleme şirketinin yapmış olduğu denetlemeleri, tüm birimlerimiz başarıyla geçerek TURQUALITY programına dahil olmuş bulunmaktadır.

Alçak Gerilim Tesisimiz, Orta ve Yüksek  Gerilim Tesisimiz, Bakır Çubuk ve Tel Üretim Tesislerimiz ile entegre bir tesise dönüşen firmamız, 4 kıtaya yapmış olduğu ihracat ile uluslararası ölçekte bir Türk markası olma yolculuğunda hızla büyümeye devam etmektedir.

Grntnn olas ierii gkyz ve ak hava

Firma Resmi Adı

VATAN KABLO

İletişim Bilgileri

(282) 676-4223
vatan@vatan.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

VATAN KABLO

www.vatan.com.tr/

Velimeşe Mah. OSB Mahallesi 111.Sokak No.:4/1
Ergene - Tekirdağ

Firma Faaliyet Alanları

  • Elektrik ve Aydınlatma ve Malzeme Firmaları

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR