Firmaya Mesaj Bırakın

UZUNER İNŞAAT VE DEKORASYON

Firma Kodu: F138740532

Sosyal Medyada UZUNER İNŞAAT VE DEKORASYON

Kurumsal Bilgiler

UZUNER İNŞAAT VE DEKORASYON İZMİT

İÇ DEKORASYON

Mantolama ısı yalıtım

Kaba inşaat yapımı

Temelden çatıya inşaat

http://uzunerinsaat.com/ uzunerinsaat.com

Tadilat firmaları

İnşaat tadilat işleri

Alçı dekorasyon

Boya badana


Grntnn olas ierii yaz

HAKKIMIZDA

Kocaeli inşaat firmaları Uzuner inşaat Mantolama ısı yalıtım, çit sistemleri, kaba inşaat, alçı dekorasyon, peyzaj bahçe düzenleme, çatı yapımı, mermer, temelden çatıya inşaat ve taahhüt işleri konusunda uzman bir firmadır.

Uzuner inşaat mantolama konusunda birçok yapıya hayat veren uzuner İnşaat yapmış olduğu taahhüt işlerinin yanı sıra komple tadilat ve dekorasyon konusunda da birçok referansa sahiptir.

Taş ev yapımı ve çelik konstrüksiyon alanında kendi imalat atölyelerinde harmanlamış olduğu işgücünü piyasaya tecrübe ve geri dönüşümlü yapılar Sunarak referanslarını Her geçen gün daha da fazlalaştırmaktadır.

konutlardaki iç dış boya dekorasyon, saten alçı ve komple alçı işleri ile ilgili de yüzlerce referansa sahiptir.

Fotoraf aklamas yok

Kocaeli’de dekoratif boya veya profesyonel alçı sıva işleri ve dekoratif taş uygulamaları konusunda uzmanlaşmış kadrosuyla bir bütün halinde mükemmel işler çıkaran uzuner İnşaat aynı zamanda kocaeli’de Söve imalat atölyesi ile iç dekorasyonda gereksinim duyulabilecek bütün materyalleri kendi bünyesinde imal ederek uygulayabiliyor.Kadrosu ile kaliteli işlere imza atan firmamız bir telefon kadar yakın.

Kocaeli’de inşaat firması hizmeti veren aynı zamanda İzmit merkezde bir inşaat tadilat firması olması özelliğine sahip olan uzuner İnşaat peyzaj alanında bilgi ve birikimlerini Kocaeli’de peyzaj firmaları arasında olmaya her zaman Özen göstermiştir.

Çelik imalat, çelik konstrüksiyon, atölyesinde çelik işleri konularınıda kendi bünyesinde harmanlayanuzuner İnşaat aynı zamanda ferforje imalatı, profil kasalar, çelik çatı, Çelik sundurma, gibi işlemleri de imalat montajlarını kendi bünyesinde işleyebilmektedir.

Kocaeli’de çatı yapımı veya Kocaeli genelinde çatı tamiratı konusunda ve çatı izolasyonu konusunda da birçok alanda hizmet veren ve çatı konusunda uzmanlaşmış olan uzuner İnşaat’ın bilgi ve birikimleri ve tecrübeleri konusunda çok sayıda referans ve yeteneğe sahip olduğunu söylememiz gerekir.

Grntnn olas ierii bitki iek ak hava ve doa

Firma Resmi Adı

UZUNER İNŞAAT VE DEKORASYON İZMİT

İletişim Bilgileri

(262) 606-0779
info@uzunerinsaat.com

Yetkili Adı Soyadı

yusuf sarı

uzunerinsaat.com

Karabaş Mah Köseoğlu Sok. No: 9
İzmit - Kocaeli

Firma Faaliyet Alanları

  • Cephe Sistemleri ve Kaplamaları
  • İnşaat Firmaları

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Harita