Firmaya Mesaj Bırakın

USLUDAN

Firma Kodu: F142131254

Kurumsal Bilgiler

USLUDAN SHOES&BAGS

Grntnn olas ierii ayakkablar

Hakkımızda

   Türkiye’nin En Trend Moda Sitesi Usludan.com, tıpkı 20 yılı aşkın süredir hizmet veren perakende sektöründe yer alan mağazalarında olduğu gibi, internette de zirveyi hedefleyerek müşterilerimizin taleplerini karşılamak için yola çıkmıştır. Kurulduğu günden itibaren müşteri memnuniyetini ön plana taşıyarak; Kredi kartına 9 Taksit, Kapıda Ödeme ve en önemlisi aynı gün kargo sistemini benimseyen alışveriş sitesi olmuştur. Usludan.com müşterilerimizden gelen siparişleri en geç 72 saatte teslim edilmesini amaç haline getirmiştir.

  Güvenli Alışveriş; usludan.com, veri iletiminde 128 bit şifreleme ile iletilen bilgilerin güvenliğini sağlayan SSL sertifikası kullanmaktadır. usludan.com'da kredi kartı bilgileriniz yalnızca sipariş işlemi gerçekleştirilirken kullanılır ve veri tabanında kayıtlı olarak tutulmaz. Satılan ürünlerin el yapımı ve kalitesi, ürünlerin üretim aşamasında usludan.com’un kendi atölyelerinde üretilerek, depoda paketleme aşamasında ise %100 kalite kontrolü yapan özel operasyon hattı ile iki defa test edilmektedir. En iyi müşteri deneyimini yaşatmayı hizmet anlayışının merkezine koyan usludan.com, 7 gün 24 saat ulaşılabilen müşteri hizmetleri ekibi ve üyeleri ile birebir iletişim kurduğu Facebook, Twitter, Pinterest, İnstagram ve Whatsapp kanalları aracılığı ile sürekli ulaşılabilir durumdadır. Usludan.com'dan almış olduğunuz bir ürünü herhangi bir sebeple iade etmek yada değiştirmek isterseniz, 10 iş günü içinde kolayca geri gönderebilirsiniz.

Grntnn olas ierii ayakkablar

VİZYON

   Usludan.com olarak vizyonumuz, her zaman beklentilerin çok daha üzerinde ayakkabılar üreterek modaya yön veren, konsept anlayışıyla vizyonu geniş, global bir dünya markası olmak.

MİSYON

   Dünya markası olma yolunda emin adımlarla yürüyen usludan.com’un misyonu, müşterilerine, tedarikçilerine, çalışanlarına ve çevreye kattığı değerleri sürekli arttırarak en iyi alışveriş ve alışveriş sonrası deneyimi yaşatmaktır.

Grntnn olas ierii ayakkablar


Firma Resmi Adı

USLUDAN SHOES&BAGS

İletişim Bilgileri

(850) 302-8464
info@usludan.com

Yetkili Adı Soyadı

USLUDAN AYAKKABI

www.usludan.com

Konak Mah. Anafartalar Cad No:200/202 Kemeraltı
Konak - İzmir

Firma Faaliyet Alanları

  • Aksesuar-Ayakkabı-Çanta-Cüzdan Firmaları

Firma Harita