Firmaya Mesaj Bırakın

ÜŞENMEZ TENTE

Firma Kodu: F155050450

Kurumsal Bilgiler

ÜŞENMEZ TENTE


HAKKIMIZDA

Üşenmez Tente ; 1987 yılında kurulmuş olup, tente sektöründe siz değerli müşterilerimize en uygun ve en kaliteli ürünü sunuyoruz. Kendi markamızı üretmekte ve konumumuzu güçlendirme konusunda kararlıyız.

Türkiye`nin tüm şehirlerinde birçok ünlü mekanın kış bahçeleri firmamız tarafından yapıldı , yapılıyor. Tentelerimiz ileri teknoloji ile üretilmiş olup ithal kumaşlar, alüminyum konstrüksiyon ve aksesuarları sayesinde su ve hava geçirmesi istenmeyen alanlarda uygundur. Kafe, restoran,yüzme havuzu kapama, rekreasyon alanları … vb. mekanlarda çeşitli kapama sistemleri ile desteklenerek her türlü hava şartlarında kullanılabilen tam kapalı bir alan haline dönüştürülebilir. Dört mevsim tenteleri mekanınızı hem yaz sıcaklarından hem de kış hava şartlarından koruyabilen bir donanıma sahip olma özelliğinden dolayı bu alanda tercih edilen tek üründür.

Yaptığımız işlerde alanında öncü olan Somfy Motor ve Otomasyon sistemlerini kullanıyoruz. Somfy Firması tarafından, bir üretici ve montaj firmasına layık görülen en önemli Somfy Expert unvanına sahibiz.

Mekanın bir kış bahçesi olarak kullanılması amaçlanmış ise, yanlardan cam kapamalar yapılarak tamamen kapalı bir ortam oluşturulabilir. Su blok sistemimiz sayesinde yağmur suyunun kapalı mekana girmesi önlenerek su tahliyesi kusursuz bir biçimde gerçekleştirilir.

Hedefimiz, daha geniş alanlarda daha büyük tenteler tasarlayarak müşterilerimize ferah ortamlar oluşturup, memnuniyetlerini kazanmaktır. Bu bağlamda, hem iç hem dış piyasada tanınan markalaşmış bir firma haline gelmek şirketimizin misyonudur.


Firma Resmi Adı

ÜŞENMEZ TENTE

İletişim Bilgileri

(322) 365-5050
usenmez@usenmeztente.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

ÜŞENMEZ TENTE

www.usenmeztente.com.tr

Onur Mah. 45115 Sk. Sema Toplu İş Merkezi 18/C P.K. 01100
Seyhan - Adana

Firma Faaliyet Alanları

  • Branda&Çadır&Tente Firmaları

Firma Harita