Firmaya Mesaj Bırakın

TÜZÜN

Firma Kodu: F141898562

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

TÜZÜN BAYAN GİYİM

Grntnn olas ierii 1 kii ayakta

HAKKIMIZDA

Tüzün, 1979'dan bu yana, moda, tekstil ve perakende sektörüne öncülük eden firmalar arasında yer alıyor. Türkiye'de en tecrübeli ve pazar konumunu en hızlı geliştiren, aynı zamanda kalitesini belirli bir çizginin üstünde tutarak müşterisinin beğenisini ve güvenini kazanmış bir markadır. Tüzün markası, çalışan, zarif ve sofistike kadını temsil etmeyi amaçlıyor. Tüzün firmasının kurulma amacı; ürünlerindeki kaliteyi en üst seviyede tutmak ve aynı zamanda modayı yakından takip ederek şık tasarımlar ortaya çıkarmaktır. 

Grntnn olas ierii 1 kii ayakta

Mağazacılık sektöründe yılların deneyimi ile farklı şehirlerde ve en canlı bölgelerde koleksiyonunu sunmaktadır.. Bu sektördeki tecrübesi müşterilerine olumlu bir biçimde yansıtan Tüzün'ün; müşterileriyle yakından ilgilenmesi, her müşteriyi dikkatle dinleyerek, ve sorunlara çözüm getirerek "Müşteriye özel" yaklaşımı en gurur duyduğu ilkelerinden biridir. İtalya, Fransa, İspanya gibi tekstil ve moda sektörünün öncü ülkeleri ile devamlı ticaret halinde olması Tüzün için her zaman modayı en hızlı biçimde takip etmesini ve müşterilerine daha trend ürünler sunmasını kolaylaştırmıştır. 

Tüzün koleksiyonunda yer alan ürünleri Ankara'daki özel fabrikasında , en ince detayları göz önünde bulundurarak ve kalite kontrolünü kendisi yaparak ürünlerini satışa sunuyor. Üretimini kendisinin yapması ile ortaya çıkardığı kıyafetlerin uzun ömürlü olması Tüzün'ü diğer firmalardan ayrı bir yere koyuyor. Tüzün, geçmişten günümüze kadar uzanan kalitesini korumayı ve modayı yakından takip ederek ortaya çıkardığı yenilikçi koleksiyonları ile müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

Grntnn olas ierii 1 kii ayakta

Firma Resmi Adı

TÜZÜN BAYAN GİYİM

İletişim Bilgileri

(312) 473-6700
online@tuzun.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

TÜZÜN GİYİM

www.tuzun.com.tr

Ehlibeyt Mahallesi 1258. Sokak No:11 Balgat
Çankaya - Ankara

Firma Faaliyet Alanları

  • Bayan Giyim Firmaları
  • Bayan Giyim e- Ticaret Firmaları
  • Dış Giyim Firmaları
  • Bayan Giyim Mağazaları

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 1

Firma Harita