Firmaya Mesaj Bırakın

TUĞRA HALI

Firma Kodu: F130327715

Kurumsal Bilgiler

TUĞRA HALI BAĞCILAR

Otomatik alternatif metin yok

HAKKIMIZDA

1977 yılında İstanbul Beyazıt'ta faaliyete geçen ÖRNEK HALI tekstil ltd. şti. 2010 yılında piyasadaki gelişmeler doğrultusunda Tuğra Halı markası ile İstanbul Mahmutbey 6000 metrekare alanda uzman kadrosuyla yıllara dayanan tecrübesi ile faaliyet göstermektedir. Halı üretimi konusunda uzmanlaşmış bir çok firma ile iş birliği içerisinde bulunan Tuğra Halı yün, akrilik, polyester ve viskon gibi pek çok iplik grubundan özgün tasarımlarla oluşturulan geniş bir koleksiyona sahiptir. Tuğra Halı yurtiçi piyasalarının yanı sıra özellikle İngiltere, Kıbrıs, Almanya, Yunanistan, Ermenistan, Cezayir, Ortadoğu ve Balkan ülkelerine ihracat gerçekleştirerek ülke ekonomisine katkıda bulunmaktadır. Tuğra Halı,makina halıları,kaymaz tabanlı City homeart halı ve banyo grupları,kilim,ithal halı koleksiyonu ve daha bir çok zemin aksesuarları ile tüm Türkiye geneline yayılmış 1000 aşkın satış noktası ile kaliteli ve hızlı hizmeti en uygun şartla sunmak için çalışmaktadır.

Değerlerimiz

  • Kalite odaklı
  • Sürekli yenilik ve farklılık
  • Müşteri memnuniyetine duyarlı
  • Teknolojik gelişmelere açık
  • Sosyal sorumluluk sahibi

 

Vizyonumuz

Tuğra Halı olarak 1977 yılından bu yana elde ettiğimiz tecrübeyle ileriye dönük olaraka, her zaman ve her kurum tarafından dile getirilen ancak tam manasıyla gerçekleştirilemeyen kaliteli ürün, kaliteli hizmet, hesaplı fiyat ilkesini gerçek anlamda hayata geçirmek ve bunu müşterilerimize sunmaktır. Bu doğrultuda çalışan firmamız uzun vade de zaten halı sektöründe tanınan Tuğra Halı markamızı sektörde lider konuma getirmek için çaba sarfetmektedir

Misyonumuz

Tuğra Halı olarak biz, bir aile şirketinin kurumsallaşmış haliyiz. Ve bu bilinçle şirket içinde bir aile ortamında çalışaraka siz müşterilerimize her zaman en güzel ve en yeni ürünü en hesaplı fiyatla ulaştırmayı kendimize bir görev olarak biliyoruz.

Grntnn olas ierii i mekan

Firma Resmi Adı

TUĞRA HALI BAĞCILAR

İletişim Bilgileri

(212) 630-3115
tugrahali@tugrahali.com

Yetkili Adı Soyadı

TUĞRA HALI

www.tugrahali.com

Mahmutbey Mah. İnönü Cad. No:51/A
Bağcılar - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • MAKİNA HALISI

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Harita