Firmaya Mesaj Bırakın

TRAMERTAŞ TRAVERTEN MERMER

Firma Kodu: F126232045

Sosyal Medyada TRAMERTAŞ TRAVERTEN MERMER

Kurumsal Bilgiler

TRAMERTAŞ TRAVERTEN MERMER SİVAS

Hakkımızda

2002 Yılında Sivas ilinde kurulan Tramertaş, sahip olduğu ocaklarından ürettiği traverten ve mermer bloklarını, Organize Sanayi Bölgesinde 15.000 m2 açık, 4.000 m2 kapalı alan üzerinde kurulu fabrikasında, uluslararası doğaltaş pazarı kalitesinde işleyerek müşterilerine sunmaktadır. Fabrikasında yaklaşık 100 personeli ile kurulduğu günden bu yana 24 saat üretim yapmaktadır.

Doğaltaş ocaklarımız fabrikamıza 20 km. mesafededir. Ocaklarımızda mevsim şartlarından dolayı yılın 7 - 8 ayı 24 saat çalışılarak hammadde ihtiyacımız karşılanmaktadır. Büyük kısmı mevsimsel olarak yaklaşık 20 kişi de ocaklarımızda istihdam edilmektedir.

Travertende SCABOS adını kendine özgü nitelikleri ile markalaştıran TRAMERTAŞ, yine yüksek rezervli ocaklarından elde edeceği nitelikli doğaltaşları da aynı anlayışla markalaştırma hedefi taşımaktadır.

Tecrübesini, genç kadrosunun dinamizmi ile doğaltaş sektörüne yansıtan TRAMERTAŞ, bugün 5 kıtada 20 den fazla ülkeye ihracat yapan bir aile şirketidir.

Dünyada Doğaltaş Zenginliği tescil edilen Türkiye’de, TRAMERTAŞ pazara sunduğu SCABOS traverteni ve diğer doğaltaşları ile, bu zenginliğe yeni bir ürün katmış olmanın haklı gururunu yaşamaktadır.

Grntnn olas ierii ak hava

Firma Resmi Adı

TRAMERTAŞ TRAVERTEN MERMER SİVAS

İletişim Bilgileri

(346) 218-1380
info@tramertas.com

Yetkili Adı Soyadı

SÜLEYMAN BALIBEY

www.tramertas.com

Yeni Mah. Erzincan Yolu Sivas OSB (Erzican Yolu 7. Km)
Merkez - Sivas

Firma Faaliyet Alanları

  • Mermer - Fayans -Seramik Granit ve Doğal Taş Firmaları

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR