Firmaya Mesaj Bırakın

THE NESS HOTEL

Firma Kodu: F137657638

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

THE NESS HOTEL

  Grntnn olas ierii bir veya daha fazla kii ve oturan insanlar

HAKKIMIZDA

Turizm sektöründeki tecrübesi ve kaliteli hizmetini, uluslararası çağdaş otelcilik anlayışı, kesintisiz değişim ve atılım ilkesiyle birleştirerek 5 yıldızlı bir otelin gerektirdiği donanımla profesyonel hizmet vermektedir.

Otelimiz her türlü istek ve ihtiyacınızı karşılamak üzere, içinde ve yakın çevresinde bulunan sosyal imkanlarıyla, konakladığınız süreyi özel zamanlara dönüştürebileceğiniz seçenekler sunmaktadır. Şehrin huzur noktasında, evinizi aratmayacak konfor ve huzurla hizmette fark yaratmaktadır. Misafirperverlik, profesyonellik ve kaliteli hizmet anlayışı ile The Ness Hotel ailesi olarak sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarız. Memnuniyetiniz , memnuniyetimizdir.

Tarihi Ayazma Ilıcası
Bölgede bulunan kalıntılar, Yazlık Ilıcası'nın ilk defa Roma döneminde inşa edildiğini, zamanla tahrip olan bu yapının yerine günümüzde mevcut olan tonozlu yapının Bizans döneminde yapıldığını ılıcanın, Osmanlı zamanında da kullanılmış olduğunu göstermektedir.

Kocaeli - Gölcük Karayolu'nun 8.km sinde Gölcük ilçesi sınırları içerisinde bulunmakta olan Ilıcada (Ayazma), halen kullanımına devam edilen suyun tahlili İstanbul Üniversitesi Tıp fakültesi, tıbbı, ekoloji ve hidroklimatoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. M. Zeki KARAGÜLLE tarafından yaptırılmış olup sedatif analijezik endokrin fonksiyonları düzenleyici olduğu ve birçok hastalığa iyi geldiği, su sıcaklığının 22 Cº ile 37 Cº arasında değişmiş olduğu tespit edilmiştir.

Fotoraf aklamas yok

Misyonumuz

Bölgemizde Termal Otel işletmeciliğinde, değerlerimizi koruyarak, tek ve öncü işletme olmanın bilinciyle, bölgenin iş ve eğlence dünyasının beklentilerine beş yıldızlı bir otelin standartlarında cevap vermek ve misafir memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktır.

Vizyonumuz

Misafir memnuniyeti temelinde prensiplerini standartlarını ve çalışanlarının yeteneklerini en üst seviyeye çıkarmak ve her zaman üstün kalite anlayışından ödün vermeyen, misafirlerin tercih ettiği uluslararası alanda bir marka olarak sınıfının en niteliklisi olmak ve bu şekilde tanınmak.

Grntnn olas ierii oturan insanlar masa ve i mekan

Firma Resmi Adı

THE NESS HOTEL

İletişim Bilgileri

(262) 444-6377
info@thenesshotel.com

Yetkili Adı Soyadı

THE NESS HOTEL

www.thenesshotel.com.tr

Yeniköy Merkez Mah. Mine Çiçeği Sok. No:1
Başiskele - Kocaeli

Firma Faaliyet Alanları

  • TERMAL OTEL

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 1

Firma Harita