Firmaya Mesaj Bırakın

TEKPAN

Firma Kodu: F141274217

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

TEKPAN PANO KABİN

Fotoraf aklamas yok

HAKKIMIZDA

VİZYONUMUZ:

FAALİYET GÖSTERDİĞİMİZ COĞRAFYADA, ÜRÜNLERİMİZE AİT BİR İHTİYAÇ DOĞDUĞUNDA AKLA GELEN İLK İKİ FİRMADAN BİRİ OLMAK.
 
  • Misyonumuza sıkı sıkıya sarıldığımızda başarının geleceğinden şüphemiz yoktur. Bugün başta Türkiye, Orta Doğu, Rusya ve Afrika pazarında etkin olan firmamız yarın başarısını Avrupa ve Pasifik pazarlarına taşıyacaktır.
  • Bu pazarlarda herhangi bir müşteriye sorduğumuzda; hangi marka sizin tercihiniz diye? İlk söyleyeceği iki firmadan biri hep biz olacağız.
  • Yalın felsefeye odaklanışımızla, bu felsefeye ekleyeceğimiz katkılarla Dünya çapında örnek gösterilen bir üretici konumuna geleceğiz. Dünyanın her yerinden insanlar ve ekipler yaptığımız faaliyetleri görmek için bizi ziyarete gelmek isteyecekler.

Biz de onları karşılarken kendimizle gurur duyacağız.

Fotoraf aklamas yok

MİSYONUMUZ:

ÜRÜNLERİMİZİN KULLANILDIĞI YERLERİN ZOR KOŞULLAR OLDUĞUNUN FARKINDAYIZ.
TEKPAN AİLESİNİN GÖREVİ TEDARİKÇİLERİYLE ve İŞ ORTAKLARIYLA BİRLİKTE BU ZOR KOŞULLARI ETKİSİZ HALE GETİRMEKTİR.
 
  • TEKPAN kuruluşundan itibaren ürünlerini tasarlar ve üretirken ürünlerinin ne işe yarayacağına odaklanmış, en zor rekabet koşullarında dahi bu ilkesinden taviz vermemiştir. Bugün de aynı ilkesi ile devam eden TEKPAN geleceğini bu hedefe odaklamış, tüm kaynaklarını, bilgi ve tecrübesini bu misyon’a adayacağına karar vermiştir.
  • Ürünlerimizin kullanıldığı yerlerin zor koşullar olduğunun ve müşterilerimizin bizi bu nedenle tercih ettiğinin farkındayız. Bu amaçla ürünlerimizi dizayn ederken ve üretirken ürünlerimizin başta iş güvenliğine, performans kalitesine ve dış ortam koşullarına karşı en yüksek performansı göstermesi için çalışacağız.
  • Başta İş güvenliği derken, amacımız ürünlerimizin kullanıldığı yerlerde çalışan Anne ve Babaların evlerine güven içinde dönmelerini sağlamak olacaktır.
  • Şirkette her pozisyonda çalışan TEKPAN aile üyesi, her sabah işe geldiğinde bu misyon ’un bilincinde olarak davranır ve bununla gurur duyar.
Grntnn olas ierii yaz

Firma Resmi Adı

TEKPAN PANO KABİN

İletişim Bilgileri

(232) 877-1877
satis@tekpan.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

TEKPAN PANO

www.tekpan.com.tr

Kemalpaşa Mah. O.S.B 17. Sok. No :8
Kemalpaşa - İzmir

Firma Faaliyet Alanları

  • Enerji ve Yan sektör Firmaları
  • ENDÜSTRİ FİRMALARI

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 2

Firma Harita