Firmaya Mesaj Bırakın

TAYF ÇATI SİSTEMLERİ

Firma Kodu: F154132704

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

TAYF ÇATI SİSTEMLERİ EYÜP

Grntnn olas ierii yaz

HAKKIMIZDA

ZARİF TASARIM

Çatılara profesyonel ayrıcalıklar sunan kiremit ve aksesuarlarımız ile yaşam alanlarınıza kaliteli, konforlu, güvenilir ve yepyeni çatı sistemi seçenekleri sunuyoruz. Asli işlevi olan akışkan yönetimini başarıyla gerçekleştiren ve çatılarınızı mükemmel bir şekilde koruyan kiremit ve aksesuarlarımız sayesinde çatı katlarınızı konforlu ve şık yaşam alanlarına dönüştürüyoruz. Farklı seçenekler sunan model ve renklerimiz binalarınıza mimari estetik kazandırırken, özel formunun yarattığı ışık-gölge oyunları ile de çatılarınıza zarif bir görünüm sağlıyoruz. Tasarımlarımız sayesinde çatılarınızı teknik bir yapı detayı olmaktan çıkartıyor, binalarınız ile yıllarca gurur duyacağınız estetik bir unsur haline getiriyoruz.

ÖZGÜR RENKLER

Günümüzde, çatılarda kullanılan renkler mimari tasarımlarda önemli bir yer tutmaya başlamıştır. Doğru seçilen renk, binanın yapısını, işlevini, bulunduğu çevre ile uyumunu olumlu şekilde etkilerken binaya görsel zenginlik de kazandırır. Toskana, doğal kırmızı, kahverengi, koyu yeşil ve antrasit standart renklerimizi oluşturmaktadır. Ancak mimari tasarımlarınıza uygun farklı kiremit renklerini de projelerinize sunabiliyor, en çok tercih edilenlerden en az rastlananlara uzanan geniş renk kartelamız ile hayal edilen görsel yapıyı çatılarınıza yansıtıyoruz.

STANDART ÜSTÜ KALİTE

Altında kurulan çatı konstrüksiyonu dayanıklı ve düzgün yapıldığı sürece, beton kiremitler olağandışı hava şartlarına son derece dayanıklıdırlar. Bu nedenle de en çok tercih edilen yapı malzemelerinden bir tanesidir. Ülkemizde ve Avrupa Birliği’nde kabul edilen EN-490 standardını kiremitlerimiz için “asgari” kalite değeri olarak görüyor ve tüm ürünlerimizin bu değerlerin üzerinde olmasını taahhüt ediyoruz.

Fotoraf aklamas yok

DOĞAYA VE ÇEVREYE SAYGI

Beton kiremitler, günümüzde kullanılan birçok yapı malzemesine kıyasla en doğal ve çevre dostu ürünlerden bir tanesidir. Kiremitlerimizin üretimi sırasında doğaya zarar verebilecek hiçbir katkı kullanmamaktayız. Tüm ürünlerimiz %100 geri dönüştürüldükten sonra farklı alanlarda tekrar kullanıma sunulmaktadır. Üretimimizde karbon ayak izimizi en aza indiren verimli ve modern teknolojileri kullanıyor, doğaya etkimizi en az seviyede tutmaya gayret ederken, aynı özeni gösteren tedarikçiler ile çalışmaya öncelik veriyoruz.

KATMA DEĞER

Kiremitlerimiz hem ekonomik hem de uzun süre dayanıklı kiremitler oldukları için çatı profesyonelleri ve bina sahiplerinin kalite beklentilerine tam olarak karşılık verebiliyoruz. Ürünlerimiz estetik görüntüleri, düşük bakım maliyetleri ve metrekaredeki düşük kullanım miktarları sayesinde işçilik tasarrufu sağlayarak çatılarda en iyi fayda - maliyet opsiyonunu sunmaktadır.

Grntnn olas ierii gkyz ak hava ve yaz

Firma Resmi Adı

TAYF ÇATI SİSTEMLERİ EYÜP

İletişim Bilgileri

(212) 206-5360
info@tayfcati.com

Yetkili Adı Soyadı

TAYF ÇATI

www.tayfcati.com

Işıklar Mah. İstanbul Cad. No:1 34075
Eyüp - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • Çatı, Oluk ve Baca Sistem Firmaları

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 4

Firma Harita