Firmaya Mesaj Bırakın

TARİŞ ZEYTİNYAĞI

Firma Kodu: F142114738

Kurumsal Bilgiler

TARİŞ ZEYTİNYAĞI

Grntnn olas ierii yaz

HAKKIMIZDA

S.S. Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifleri Birliği, bugün Aydın, Balıkesir, Çanakkale, İzmir, Manisa ve Muğla illerine yayılmış 30 kooperatiften oluşur. 28.000 üretici ortak, 30 modern kontinü sistem zeytin sıkma tesisi, zeytin ve zeytinyağı kombinası, Ar-Ge Bölümü, Uluslararası Zeytinyağı Konseyi’nce akredite laboratuarları, ISO9000 ve ISO9002 Kalite Sistem Belgeleri ile yetiştiricilikten yan ürünlerin değerlendirilmesine kadar her düzeyde örgütlenmiş, sektörün en büyük kuruluşudur. TA-ZE, S.S Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifleri Birliği Markasıdır.

Kuruluş amacımız, ortaklarımızın ürünlerinin iç ve dış pazarlarda en etkin bir şekilde pazarlama, satış ve dağıtımını yapmaktır. Köklü bir geçmişi olan Birliğin giderek daha da güçlenmesini sağlamak ve küreselleşmenin sektörümüzde yaratabileceği olumsuz etkilere karşı hazırlıklı olmak, Şirketimizi kurma düşüncesinin temellerini teşkil eder.

Tariş Zeytin A.Ş., geçmişi 1915 yılına dayanan Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği'ni geleceğe taşıyan çok önemli bir köprüdür. Bu sorumluluk bilinci içinde kurulan şirketimizin kısa, orta ve uzun vadeli kurumsal, teknolojik ve yönetsel hedefleri vardır ve bu hedefler, değişen koşullara göre revize edilmektedirler.

Anlaşmalı olduğumuz bayiler, ulusal zincir mağazalar ve zeytinyağı butiği mağazalarımız ile yerli tüketicilerimize, farklı ülkelere yaptığımız ihracatlarımız ile dünya tüketicilerine zeytinyağını ulaştırmanın gururunu yaşamaktayız.

Grntnn olas ierii yiyecek

VİZYONUMUZ

Dinamik, yaratıcı ve müşteri odaklı yapılanmamızla, ulusal ve uluslararası zeytin ve zeytinyağı sektörü başta olmak üzere, gıda sektörünün satış ve pazarlamada öncü firmalarından biri olmak; binlerce ortak üreticimizin bize verdiği destekle müşterilerimize en kaliteli ürünleri en iyi hizmet anlayışıyla sunarak, hızla değişim gösteren pazarda her geçen gün daha güçlenmek ve gerçek yerimiz olan; uluslararası bir marka ve kalite ölçütü haline gelmektir.

MİSYONUMUZ

Dünya'da yaşanan küresel gelişmelerin etkilerinden, ortak üreticilerimizi ve ürünlerini korumak, bütün üretici örgütlerine model olacak yepyeni bir yapılanmayı hayata geçirerek başarılı olmasını sağlamaktır.

Fotoraf aklamas yok

Firma Resmi Adı

TARİŞ ZEYTİNYAĞI

İletişim Bilgileri

(232) 394-0094
info@ta-ze.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

TARİŞ ZEYTİNYAĞI

www.g.ta-ze.com.tr

10006/1 Sok. No: 10/B
Çiğli - İzmir

Firma Faaliyet Alanları

  • GIDA SEKTÖRÜ FİRMALARI

Firma Harita