Firmaya Mesaj Bırakın

STEP CARPET

Firma Kodu: F110987446

Kurumsal Bilgiler

STEP CARPET ŞİŞLİ

Grntnn olas ierii oturan insanlar masa ve i mekan
HAKKIMIZDA

1998 yılında uluslararası bir marka yaratma fikriyle İstanbul’da kurulan STEP, 1919 yılında faaliyete başlayan köklü bir geçmişe sahip Şengör Halıcılık bünyesinde doğdu. Geleneksel anlamda tüm dünyada çok yoğun bir rekabetin yaşandığı, karlılığın tükendiği ve stokların inanılmaz bir boyuta ulaştığı halı sektöründeki bilgi birikimi ve tecrübesini kullanarak STEP, “halı”yı ve “perakendecilik”i yeniden tanımladı.
Otomatik alternatif metin yok
 Halıyı yeniden tanımlayarak “dekorasyon öğesi” olarak değerlendiren ve modası olan bir ürün olarak kabul eden STEP’in bu yeni tanımı “halı”nın en büyük kalelerinden Türkiye’de kısa sürede benimsenerek hızla büyüyen satış rakamlarına ulaştı. 
Otomatik alternatif metin yok
 STEP, tasarım mükemmelliyetçiliğinin yanında yenilikçi, beklenmeyen, göz alıcı halılarını yaratmakta kullandığı iplikleri de üretmek için çok yüksek standartlarda teknoloji kullanıyor. STEP, her biri eşşiz yüzlerce halı seçeneğinden, özel tasarım aydınlatma elementlerine, yastıklardan oturma gruplarına, banyo deneyiminizi farklılaştıran ürünlerden daha birçok farklı ev aksesuarına kadar yeni tasarımlarıyla yaşamanıza renk ve anlam katıyor.

http://almuka.com/firma/step-carpet-sisli-11098 LİNKİMİZ
Otomatik alternatif metin yok

Firma Resmi Adı

STEP CARPET ŞİŞLİ

İletişim Bilgileri

(212) 327-0050
tduran@stepcarpet.com

Yetkili Adı Soyadı

STEP CARPET

www.stepcarpet.com

Harbiye Mah.Teşvikiye Cad. Belveder Apt. No: 101/2, 34365 Şişli/İstanbul
Şişli - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • MAKİNA HALISI

Firma Harita