Firmaya Mesaj Bırakın

STAR BUKLET

Firma Kodu: F141393236

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

STAR BUKLET

Fotoraf aklamas yok

HAKKIMIZDA

Firmamız 2000 yılında İstanbul’da STAR TEMİZLİK adı altında kurulmuş olup, engin tecrübesiyle siz değerli müşterilerine daima en iyi en kaliteli toptan buklet malzemeleri ve toptan otel buklet ürünleri sunmaktadır.

Günümüzde dünya da olduğu gibi ülkemizde de bir çok şey hızlı bir şekilde değişmekte hem turizm hem sağlık sektörü bu alanlarda ilk gelenlerden olmaktadır elbette bu tip işletmelerin hijyen konuları en önde gelmektedir. Bu nedenle tek kullanımlık otel sabunu, otel şampuanı ve otel terliği gibi buklet malzemelerine ve otel buklet ürünlerine ihtiyaç duymaktadır.

Toplu kullanım alanları olan bir çok işletmede tek kullanımlık ürünler her zaman hijyen bakımından en çok tercih edilen buklet ürünlerdir. Oteller, hastaneler, güzellik merkezleri, özel muayenehaneler, termal kaplıcalar, spa merkezleri, masaj salonları ve görüntüleme merkezleri gibi insanların yoğun olarak bulunduğu işletmelerin hayat kurtarıcı buklet ürünleridir. diyebiliriz. Özellikle sağlık merkezleri ve masaj, spa salonlarında tek kullanımlık terlik bu işletmelerin olmazsa olmazlarındandır. Çünkü insandan insana en kolay bulaşan hastalık mantar hastalığıdır ve nemin olduğu hemen hemen her yerde bu sorun ile karşılaşılabilir. Bu nedenle tek kullanımlık terlikler hayat kurtarıcı bir üründür hem işletme için hemde müşteri için bir diğer alan ise otellerdir. Otellerde tek kullanımlık ürünlerin sadece hijyenik değil aynı zamanda büyük ekonomik etkisi vardır. Özellikle tek kullanımlık otel şampuanı ve sabunu gibi ürünler müşteriye özel ve sadece kullanacağı ölçüde verilerek hem hijyen hemde ekonomik katkı elde edilir. Elbette bu ürünleri işletmeler tercih ederken ürünün kalitesi ve fiyatı en önemli etkendir. Bu iki önemli noktayı bir arada sizlere sunacak ise sadece bir adet firma bulunmaktadır. Hem ürün kalitesi hem uygun fiyat politikası ile STAR BUKLET tek kullanımlık sabun, şampuan, terlik gibi bir çok üründe 18 yıldır aralıksız olarak müşterilerine buklet ürünleri sunmakta ve yüzlerce memnun müşterisi ile yoluna emin adımlar ile devam etmektedir. Sizlerinde işletmeniz için tek kullanımlık hijyenik ürünlere ihtiyacınız var ise, muhakkak detaylı bilgi edinip iletişim kurmanızdır.

Fotoraf aklamas yok

VİZYON

Markamızın sektörde bilinirliliğinin arttırılması, insan hayatını kolaylaştıran ve değer katan buklet malzemeleri ve otel buklet ürünlerini topluma sunmaktır.

MİSYON

Buklet malzemele ve otel buklet ürün tasarım ve kalitemizle müşterilerimizin, paydaşlarımızın, çalışanlarımızın beklentilerini ve memnuniyetini sağlamaktır.

KALİTE POLİTİKAMIZ

Tüm müşterilerimizin beklentilerini karşılayabilecek buklet malzemeleri ve otel buklet ürünlerini en ekonomik koşullarla ve kaliteden ödün vermeden sunabilmektir.

Fotoraf aklamas yok

Firma Resmi Adı

STAR BUKLET

İletişim Bilgileri

(212) 479-1574
info@starbuklet.com

Yetkili Adı Soyadı

STAR BUKLET

www.starbuklet.com

Yeni Mah. 556 Sok. No:8/3
Gaziosmanpaşa - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • OTEL MALZEMELERİ FİRMALARI

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 1

Firma Harita