Firmaya Mesaj Bırakın

SİMART

Firma Kodu: F135800317

Kurumsal Bilgiler

SİMART TEKSTİL

Grntnn olas ierii 1 kii ayakta

HAKKIMIZDA

Simart Tekstil yolculuğuna 2012 yılında başlamış ve metraj baskı sektörüne hızlı ve etkili bir giriş yapmış, kısa sürede sektöründe vazgeçilmez bir marka olmayı başarmıştır. Dünya markalarına hizmet sunarak büyüyen Simart Tekstil sağlam ve dinamik ilkeler üzerine kurduğu yapısı ile, kapasitesini ve profesyonelliğini her geçen gün arttırmaya devam etmektedir.

Simart Tekstil 21.yüzyıla yakışır, modern işletmesi ve dünyadaki en son yenilikleri takip ederek geliştirdiği son teknoloji elektronik makineleri ve alanında uzman, deneyimli ve özverili kadrosu ile hizmet sunmaya devam etmektedir. Sektöründe birçok ilklere öncülük eden firmamız aynı zamanda sürekli gelişen kurumsal yapısyla da metraj baskı sektörüne yön vermektedir. Simart Tekstil sürekli güncellenen desen çalışmaları ve baskı çeşitleriyle yenilikler sunmanın yanı sıra; müşteri taleplerini tasarlayıp gerçeğe dönüştürerek memnuniyeti en üst seviyede tutmayı esas almıştır. Yüksek baskı kapasitesiyle müşterilerine en hızlı şekilde hizmet veren firmamız, siparişin alınmasından ürünün teslim edilme aşamasına kadar, her süreçte kaliteyi kendisine ilke edinmiştir.


Her müşterimize çözüm ortağı olarak yaklaşan kurumumuz, kendisinden beklenen kalite ve hizmetin ötesinde tutum sergileyerek kısa sürede vazgeçilmez olmayı başarmıştır. Gelinlik, damatlık, abiye ve günlük giyim, ayakkabı ve çanta ,sünnet kıyafetleri ve çocuk giyim, döşemelik ve dekorasyon alanlarında geniş ürün yelpazemizle hizmet vermekteyiz.

Çalışmalarımız arasında tek renk sim baskı, çift renk sim baskı, metraj flok baskı, çift renk flok baskı, çift renk flok sim baskı, gelin ve bindallı duvakları, payet baskı, havyar baskı, pigment baskı, drape baskı vb. mevcuttur. Tül, saten, organze, şifon, brode, tafta, krep, deri, zırh, kot, gabardin vb. her türlü kumaşa baskı çeşitlerimizle siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten kıvanç duyarız...


Firma Resmi Adı

SİMART TEKSTİL

İletişim Bilgileri

(212) 613-5565
simart@simarttekstil.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

SİMART TEKSTİL

www.simarttekstil.com.tr

Vatan Mah. Cumhuriyet Cad. Ar Sok. No:1 Kat:2
Bayrampaşa - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • ÖRME KUMAŞ FİRMALARI

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Harita