Firmaya Mesaj Bırakın

SEZGİN SİGORTA

Firma Kodu: F111434101

Kurumsal Bilgiler

SEZGİN SİGORTA GROUP ZEYTİNBURNU

HAKKIMIZDA

Sezgin sigorta group sigortacılık hizmetlerine 1999 yılında Murat SEZGİN önderliğinde başladı.

Tüm sigorta branşlarında Türkiyenin önde gelen sigorta şirketlerinin Acenteliğini yapmaktadır.Dürüstlük ve güven ilkesiyle çıktığımız yolumuza tecrübe ve Yeni teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek devam etmekteyiz.
Sezgin Sigorta Group enerjik,güleryüzlü ve konusunda uzman kadrosu ile hizmet ilkesini
esas alıp müşteri memnuniyetini ön koşul olarak kabul etmektedir. Kalite ve sınırsız hizmet
anlayışı ile sektörde ilerlemeye devam etmektedir.Şirketimiz her geçen gün artan tecrübe bilgi
birikimi ve iş kültürü sayesinde sorunsuz olarak işlerinde ilerlemeyi bilmiştir,
şirketimiz kuruluşundan bu yana geçen süreçte sigortalıların yaşamış olduğu sorunları bilmekte ve çözüm üretme noktasında üstüne düşeni en iyi şekilde yapmaktadır. Yaşam boyunca kazalarının doğal felaketlerin olması muhtemeldir.Önemli olan böyle durumlarda güvende olduğunuzu hissetmeniz ve sıkıntılarla karşılaşmamanızdır. Bu doğrultuda biz  Sezgin Sigorta Group olarak sizlerin sigorta danışmanlığınızı üstlenip ihtiyaç duyduğunuz her anda Türkiye’nin en iyi sigorta şirketleri ile yanınızda olmayı görev biliriz.



KARAYOLLARI MOTORLU ARAÇLAR ZORUNLU MALİ SORUMLULUK SİGORTASI
(Trafik Sigortası) Herhangi bir kazada diğer araç veya üçüncü şahıslara karşı verebileceğiniz hasarları güvence altına alır. 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu'na tabi olan zorunlu bir sigorta ürünüdür. Sigortanın Kapsamı Nelerdir? Sigortacı, poliçede tanımlanan motorlu aracın işletilmesi sırasında, bir kimsenin ölümüne veya yaralanmasına veya bir şeyin zarara uğramasına sebebiyet vermiş olmasından dolayı, 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu'na göre işletene düşen hukuki sorumluluğu, zorunlu sigorta limitlerine kadar temin eder. Araca bağlı olarak çekilmekte olan römork veya yarı römorkların (hafif römorklar dahil) veya çekilen bir aracın sebebiyet vereceği zararlar çekicinin sigortası kapsamındadır. Ancak, insan taşımada kullanılan römorklar, bunlar için poliçede özel şartları belirtilecek ek bir sorumluluk sigortası sağlanmış olması kaydıyla teminata dahil olur. Meydana gelen bir kazada zararın önlenmesi veya azaltılması amacıyla, sigorta ettirenin yapacağı makul ve zorunlu masraflar sigortacı tarafından karşılanır. Bu sigorta, işletenin (sigorta ettirenin) haksız taleplere karşı savunmasını da temin eder ve Türkiye sınırları içinde geçerlidir. Daha detaylı bilgi almak için Trafik Sigortası Bilgi Merkezi sayfasını "www.tramer.org.tr"; adresinden inceleyebilirsiniz. Ürünle ilgili detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.



Firma Resmi Adı

SEZGİN SİGORTA GROUP ZEYTİNBURNU

İletişim Bilgileri

(532) 255-8015
info@sezginsigorta.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

MURAT SEZGİN

www.sezginsigorta.com.tr

Yeşiltepe mah.58.Bulvar cad. Kumkumoğlu iş merkezi No:80/12-13 Zeytinburnu / İstanbul
Zeytinburnu - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • SİGORTA ŞİRKETLERİ
  • ÖZEL VE KAMU BANKALARI
  • HALI SAHA TESİSLERİ
  • TEMİZLİK VE İLAÇLAMA FİRMALARI
  • AİLE HEKİMLİĞİ POLİKLİNİKLERİ
  • HEDİYELİK EŞYA FİRMALARI
  • AKVARYUM&PET-SHOP FİRMALARI
  • KÜLTÜR SANAT VE MÜZELER

Firma Harita