Firmaya Mesaj Bırakın

SEV-AL SOCKS

Firma Kodu: F137250503

Kurumsal Bilgiler

SEV-AL ÇORAP

Grntnn olas ierii gkyz bulut araba ve ak hava

HAKKIMIZDA

Dalbudak Çorap, 1989 yılında yurt içine çorap imalatı yapmak üzere sağlam temeller ile Sefa Dalbudak tarafından kurularak çorap üretim faaliyetlerine başlamıştır. Çorap üretiminde aranılan imalatçı olma yolunda adımlarını atan Dalbudak Çorap, gelen yoğun talebi karşılamak için hızlı üretim hattı kurulumlarını devreye alarak sektöre adını başarı öyküleri ile yazdırmayı başaran öncü firmalar arasında yerini almıştır.

Dalbudak Çorap, kuruluşundan kısa bir süre sonra üretim kalitesi ve servis hizmetleri ile ön plana çıkarak, yurt dışı pazarlarından da aldığı ilgi ve talepler doğrultusunda ihtiyaç haline gelen ihracat firması Sev-Al Socks' u kurmuştur.

Kalite ve servis hizmetlerinin üzerine artılar katarak, sektörde edindiği deneyim ve bilgi birikimi ile imalat konusunda uzmanlaşmış ekip gücünü birleştiren Dalbudak Çorap,

Sev-Al Socks ihracat firmamız ile global piyasalara hızlı bir giriş yapmış ve bu yıllara kadar uzanan sorunsuz imalat, hızlı çözümler ile müşteri memnuniyeti esasını öncelikli tutarak, çorap üretimi, çorap ihracatı konusunda hacmini de büyüterek dünya pazarındaki çorap ihracatçısı rolü ile yoluna devam etmektedir.

2006 yılı içinde hızlı gelişimlerin sonucu, daha geniş alanlarda yüksek kapasiteli üretimler yapabilmek için seri üretim hattı modelinde, modern yapıda dizayn edilmiş tesis kurulumunu gerçekleştirmiştir.

10.000 m2 alana yayılan, içerisinde üretim, ütü paket, burun dikişi, depo, idare ve ofis katları ile, laboratuar bölümlerinin bulunduğu kendi binasında üretimini yeni ürün gamları oluşturarak başarılı şekilde çorap imalatını sürdürmektedir.

Yıllık 30 Milyon çift çorap imalat kapasitesini ve geniş ürün yelpazesini;

Teknolojiyi yakından takip etmesiyle gelen makine parkuru gelişimi-yenilikleri ve uzman, dinamik, yenilikçi kadronun kattığı güç ile her geçen gün istikrarlı şekilde katbekat üretim gücünü artırmaktadır.

Tekstil sektöründeki gelişmeleri yurtiçi ve yurtdışında takip ederek ve sektörel nitelikli fuarlara katılarak trend renkleri ve akımları belirleyerek en yeni modaya uygun koleksiyonlar hazırlayan tasarım ekibi ile global anlamda ürün koleksiyonları Sev-Al Socks olarak sunabilmektedir.

Fotoraf aklamas yok

Misyonumuz

Sev-Al çorap, çorap üretimi ve çorap ihracatı konusu ile ilgili tüm çalışmaların başında en büyük değer olarak "İnsanı" görmektedir, Sev-Al çorap olarak biliyoruz ki insana verilen değer ile tüm unsurlar değişir ve gelişir.

Yenilikçi tasarımlar, kaliteli ürünler için üretimin tüm aşamalarını en ince noktasına kadar takip ediyor ve bir disiplin altında yöneterek işliyoruz, verimli üretim sağlama koşulu ile ürünlerimize, kurumsal bazda düşünülmüş sistematiğimize ve kalite standartlarımıza önem veriyor, müşterilerimize, tedarikçilerimize ve çalışanlarımıza bu standartları yükseltme güvencesi vererek sektördeki yolumuza güvenle devam ediiyoruz.

Vizyonumuz

Sev-Al çorap geçmiş yıllara göre artan ivmesi ve büyüme oranı ile yılların getirdiği tecrübe ve deneyimi yenilenebilir sürekliliği ön planda tutarak çorap üretimi ve ihracatı konusunda üstlenmiş olduğu misyonu daha da ileri taşıma hedefindedir.

Bilginin en önemli güç olduğu bilinci ile hareket eden Sev-Al Çorap, sektörel fuarları yakından takip ederek, günümüz gerekliliklerini hem makina parkuru hemde tasarımsal olarak müşterilerine en güncel hali ile sunabilmekte ve bu vizyonuna sürekli yenilikler de katmakdadır.

Grntnn olas ierii i mekan

Firma Resmi Adı

SEV-AL ÇORAP

İletişim Bilgileri

(212) 855-1615
info@sev-alsocks.com

Yetkili Adı Soyadı

SEV-AL SOCKS

www.sev-alsocks.com

Adnan Kahveci Mah. Harbiye Cad. No.28 Dalbudak Çorap Binası
Beylikdüzü - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • Bayan Çorap Firmaları
  • Erkek Çorap Firmaları
  • Çorap Mağazaları
  • Çorap Tedarik Firmaları

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Harita