Firmaya Mesaj Bırakın

Semroot Dijital Reklam Ajansı

Firma Kodu: F141217370

Sosyal Medyada Semroot Dijital Reklam Ajansı

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

Semroot Reklam Hizmetleri

Grntnn olas ierii yaz

HAKKIMIZDA

Semroot Yazılım ve Danışmanlık AŞ, birçok ülkede faaliyetleri olan bir grup şirketidir. 2005 yılında Amerika’da hizmet vermeye başlayan ekibimiz, Dubai, İngiltere, Estonya, Malta ve Kıbrıs’ın ardından artık Türkiye’de! Bünyemizde barındırdığımız onlarca uzmanla birlikte 14 yıldır geniş çaplı, profesyonel hizmetler vermeye devam ediyoruz. Türkiye’de ve dünyada İnternet reklam yönetiminde önder firmalardan olup, aldığımız her projede fark yaratmayı amaçlıyoruz.

KOBİ’den bireysel kullanıcılara, kurumsal markalardan yeni girişimlere dijital reklam ve pazarlama alanında hizmet vermek ve hayallerinizi gerçekleştirmek hedefiyle yola çıkan Semroot, reklamcılık alanında Türkiye’nin en prestijli markalarıyla çalışmış, profesyonel bir ekibe sahip. Heyecanlı ve dinamik profesyonellerle Türkiye ekibini her geçen gün daha da büyüten ajansımız; küçük, orta ve büyük ölçekli işletmeler için ayrı ayrı oluşturduğu hizmet paketleriyle, ülkemizde güvenli dijital ticaretin öncüsü olma hedefiyle sizlerle.

Kendimize has yönetim stratejimiz ve sahip olduğumuz yazılım altyapısıyla Semroot çatısı altında her geçen gün kendimizi daha da geliştirerek dijital dünyada çözüm ortağınız olmaya devam ediyoruz. Grup şirketlerimiz ve profesyonel kadromuzla, binlerce yazılım ve web tasarım projesini başarıyla sonuçlandırmanın gururunu yaşıyoruz.

Bünyemize kattığımız yüzlerce markaya verdiğimiz Google, Facebook ve Instagram reklamları; sosyal medya yönetimi, mobil uygulama ve yazılım, web tasarım, ileri düzey performans pazarlaması gibi hizmetler sayesinde iş ortaklarımızın ulaştığı başarıyla motive oluyoruz.

Semroot ailesi olarak alanında uzman ekibimiz ve çalışma disiplinimiz ile dijital dünyadaki baş döndüren gelişmeleri yakalamanıza yardımcı oluyor ve online dünyada kendinize yer edinmeniz konusunda ihtiyacınız olan her konuda destek oluyoruz.

Dijital dünyanın en iyisi olmaya hazır mısınız?

Grntnn olas ierii yaz

Google Ads Reklamları

Sosyal Medya Reklamları

Sosyal Medya Yönetimi

SEO Hizmeti

Kurumsal Web Sitesi

E-Ticaret Sitesi

Grafik Tasarım Hizmeti

Grntnn olas ierii yaz

Firma Resmi Adı

Semroot Reklam Hizmetleri

İletişim Bilgileri

(216) 444-0736
muratkilic@semroot.com

Yetkili Adı Soyadı

Murat Kılıç

www.semroot.com

Soğanlık Yeni Mah. Pegagaz Sok. No:6 A/197
Kartal - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • PAZARLAMA&SATIŞ
  • BASIN&YAYIN VE REKLAM HİZMETLERİ

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 1

Firma Harita