Firmaya Mesaj Bırakın

SEÇEN İPLİK BÜKÜM TEKSTİL

Firma Kodu: F142104611

Sosyal Medyada SEÇEN İPLİK BÜKÜM TEKSTİL

Kurumsal Bilgiler

SEÇEN İPLİK BÜKÜM TEKSTİL

Fotoraf aklamas yok

HAKKIMIZDA

1984 yılında faaliyetlere başlayan Seçen Tekstil bünyesindeki iplik büküm tesisi, 2011 yılında bağımsız bir işletme haline dönüştürülerek Seçen İplik ve Büküm fabrikası kurulmuştur. Çeyrek asırlık iplik tecrübesiyle başta ev tekstili ve giyime yönelik kumaşların ipliklerinin üretilmesinde uzmanlaşmıştır.

Aynı kaliteyi sürekli servis etme misyonuyla üretimlerine devam eden Seçen İplik, farklı fantezi ipliklere ve büküm ihtiyaçlarına cevap sunarak iplik konusunda müşterilerinin çözüm ortağı olmayı amaçlamaktadır.

Dokuma geçmişine sahip olmanın verdiği tecrübe ve iplik hassasiyet sayesinde, üretimin her aşamasında kaliteyi ön planda tutmaktadır. Servis ettiği hammaddelerin sorunsuz bir biçimde yarı mamul ve mamule dönüşmesi için baştan sona çözüm ve Ar-Ge merkezi olarak konumlanmaktadır

Ürün portföyünde fantezi iplikler ,bükümlü floş ve bükümlü polyester iplikler ağırlıklı olarak yer almaktadır. Fantezi iplik çeşitlerimiz; S-Z Büküm, Muline İplikleri, Nope, Firuze, Buklet, Makarna, Kord, Devore İplikleri, MX Katlamalar, Flamlı Katlamalar, Simli Katlamalar, Nylon ve Pes Monoflaman Katlamalar

Seçen İplik, müşteri odaklı yaklaşımıyla floş ve polyester bükümlü ipliklerin üretim ve satışında sektörün önde gelen firmalarından biri olmayı hedeflemektedir.

Dünya’daki Kumaş ve Ev Tekstil’i fuarlarını sürekli yerinde takip ederek, fuarlardan aldığımız bilgiler doğrultusunda iplik koleksiyonumuzu oluşturmaktayız.Şirket kültürümüz hızlı,değişken ve kalite odaklılığa önem verir.


Her yıl düzenli olarak makine yatırımı yapan firmamız yeni yapılan Fantazi İplik ve Kilit Büküm yatırımı ile Pamuk, Viskon, PES, Floş, Yün, Keten, Kesik Elyaf, Tencel, Modal, Nylon ve Polyviskon ve Akrilik gibi her türlü iki ya da üç ipliği birbirine büküp katlayabilmektedir ve Nope,Buklet,Firuze gibi efektli ve özel beslemeli iplik üretebilmekteyiz.

Ürün portföyünde fantezi iplikler ,bükümlü floş ve bükümlü polyester iplikler ağırlıklı olarak yer almaktadır. Fantezi iplik çeşitlerimiz;S-Z Büküm,Muline İplikleri,Nope,Firuze,Buklet,Makarna,Kord,Devore İplikleri,MX Katlamalar,Flamlı Katlamalar,Simli Katlamalar,Nylon ve Pes Monoflaman Katlamalar.                    
Üretilen iplikler ile örme,triko,brode,dokuma ve jakar kumaş üretimlerinde kullanılmaktadır. İpliklerimiz Ev Tekstil’i sektöründe Perdelik,Döşemelik Kumaş,Brode,Kadife,Havlu ve Halı üretimlerinde kullanılmaktadır.Ayrıca ipliklerimiz Giyim Endüstrisinde Erkek Giyim,Bayan Giyim,Örme,Triko,Çorap,Eşarp,Dantel ve Nakış üretimlerinde kullanılabilir.

Fotoraf aklamas yok

Firma Resmi Adı

SEÇEN İPLİK BÜKÜM TEKSTİL

İletişim Bilgileri

(224) 267-0700
info@seceniplik.com

Yetkili Adı Soyadı

SEÇEN İPLİK

www.seceniplik.com

Demirtaş Dumlupınar Mah. Leylak Sok. 16245
Osmangazi - Bursa

Firma Faaliyet Alanları

  • İplik &Elyaf Sanayi Firmaları

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Harita