Firmaya Mesaj Bırakın

SADIK PLASTİK

Firma Kodu: F137675255

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

SADIK PLASTİK GEBZE

  Grntnn olas ierii gkyz bulut ak hava ve yaz

Hakkımızda

Sadık Plastik olarak 2019 yılında 15. senemizi bitiriyoruz sektörde. Ve 16. hizmet yılına yeni bir heyecanla merhaba diyoruz. Kendimizi çalışkan, zeki, geleceğini şimdiden planlayan bir öğrenci gibi hissediyoruz. Bugün geldiğimiz noktada 25'den fazla sektöre hizmet veriyor, PVC Conta ve PVC Profil, TPE,  polikarbonat contalar üretiyor, mekanizma vemetal aksesuarların ithalatını gerçekleştiriyoruz.

Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi'ndeki 5.000 m2 fabrikamız ve idari binamızda müşterilerimize en iyişekilde hizmet verebilmenin çabası içerisindeyiz.

Üretimin bütün aşamalarını kendi bünyemizde gerçekleştiriyoruz. Hammadde üretimi, ürün teknik çizimi ve AR-GE'si, kalıp ve telerezyon işlemi, imalat, depolama ve sevkiyat.

Her bir adımda özenle çalışıyor, her bir adımı müşterilerimizi düşünerek atıyoruz. Bilgisayarlı kontrol sistemleri ile üretim yapan makine parkurumuzda, müşterilerimizin beklentilerine uygun kaliteli ürünler üretiyoruz.

2016 yılında hizmet verdiğimiz firma sayısı 1350'in üzerine çıktı. Hizmet verdiğimiz her bir  müşterimizi aynı zamanda bir dost olarak görüyoruz. Dostlarımızın varlığı en büyük mutluluğumuz.

Sektörünün ana aktörlerinden biri olan Sadık Plastik, müşterilerininde desteği ile sektöre yeni ürünler geliştirmesi noktasında yön veren lider bir kuruluş konumundadır.

Fotoraf aklamas yok
KATEGORİLER
Grntnn olas ierii 1 kii i mekan

Firma Resmi Adı

SADIK PLASTİK GEBZE

İletişim Bilgileri

(262) 751-2881
info@sadikplastik.com

Yetkili Adı Soyadı

SADIK PLASTİK

www.sadikplastik.com

GEPOSB. İnönü Mahallesi 4.Cadde 41.Sokak No:8
Gebze - Kocaeli

Firma Faaliyet Alanları

  • PLASTİK ve YAN SANAYİ FİRMALARI

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 1

Firma Harita