Firmaya Mesaj Bırakın

RUBA

Firma Kodu: F133971106

Kurumsal Bilgiler

RUBA FERMUAR

Fotoraf aklamas yok

HAKKIMIZDA

1963 yılında Rubalon Komandit Şti. Çankaya'da kurulduğunda Türkiye'nin ilk naylon fermuar üreten fabrikasıydı. Dünyadaki iki naylon fermuar patentinden biri olan Ruhrman Alman patenti kullanılarak üretilen fermuarlar Rubalon markasıyla piyasaya sunuldu.Günümüzde kullanılan Ruba markası bu ismin kısalmış halidir. Ruba günümüzde Türkiye’de üretim yapan fermuar fabrikaları içinde kökü en eskiye dayananıdır.

Ruba temelde bitmiş fermuar ve pres döküm mamulu olmak üzere iki temel ürün üretir. Konfeksiyon sanayiinde kullanılan bitmiş fermuarlar hem Türkiye’de üretim yapan konfeksiyonculara hem de Almanya,İtalya, Hollanda, İngiltere, Belçika, Bulgaristan,Romanya gibi Avrupa ülkelerine ihraç edilir. Ruba konfeksiyon sektörünün yenilik beklentilerini karşılamak amacıyla her geçen gün ürün çeşidini arttırmaya çalışmakta ve bu konudaki yarışta öncü bir rol almaktadır. Piyasada yapılamaz damgası vurulmuş pek çok ürünün üretildiği adres olarak akıllara gelmektedir. Yüksek kaliteli fermuarlar yabancı menşeli rakiplerin önüne geçebilmek için daha hızlı ve daha ucuz felsefesi ile üretilmeye çalışılmaktadır. Ruba fermuarları pazarda kaliteli ve uygun fiyat ile konumlanmıştır.

Ruba bitmiş fermuar sektöründe Pazar payını arttırmak amacıyla son birkaç senedir, Albert Zips Türkiye ayağını oluşturmaktadır. Uluslararası firmalar tarafından onaylanmış ve tanınan bir fermuar kullanmak isteyen konfeksiyon üreticilerine İngiltere, Hollanda ve Hong Kong' da bulunan ofisleri ve Belçika, Fas,Türkiye ve Çin’deki fabrikaları ile hizmet vererek Albert Zips markalı ürünler sunulmaktadır. Bu sayede Albert Marka fermuar kullanarak maliyetini düşürmek isteyen üreticiler, yerli malı fiyatları, yüksek hizmet anlayışı ve uluslararası bilinirliği olan bir fermuara erişebilmektedirler.

Türkiye' de ölçeğinde tek olan Pres Döküm bölümünde ise başta fermuar üzerinde kullanılan sürgü ve elcikler olmak üzere yüksek kalite standardı gerektiren otomotiv, bijuteri, çeşitli küçük zamak parçaların üretimi yapılır. Ruba Pres döküm konusunda sürekli yenilediği teknolojisi ve deneyimli teknik ekibi ile düşük gramajlı zamak mamullerin üretiminde yeni sektörlerde de etkinliğini arttırmaya çalışmaktadır.

Ruba 2005 yılından beri üretimini İzmir’de değil, Manisa’da gerçekleştirmektedir. 17000 metre kare alan içinde 10.000 metre kare alan içinde üretim yapan Ruba, personeline sağladığı rahat ve ergonomik ortam ile verimliliğini ve çalışan mutluluğunu da arttırmıştır. Yeni tesiste organize sanayiden alınan buhar ile hiçbir fosil ürünü yakıt kullanılmadan üretim yapılmaktadır. Sıvı atıklar aynı şekilde zararsız hale getirilere çevre şartlarına uygun üretim yapılmaktadır.

Ruba eğitime de destek vermektedir. Özellikle konfeksiyon piyasasındaki fermuar konusundaki bilgi eksikliğini gören Ruba, Üniversiteler ile işbirliği içinde sponsorluklar, geziler ve seminerler ile öğrencilerimizin yetişmesine katkı sağlamaya çalışmaktadır. Tüm üniversitelerin ve meslek liselerinin gezi ve seminer talepleri memnuniyetle karşılanmaktadır.

  Grntnn olas ierii gkyz bulut ve ak hava

Firma Resmi Adı

RUBA FERMUAR

İletişim Bilgileri

(236) 213-0886
info@rubafermuar.com

Yetkili Adı Soyadı

RUBA FERMUAR

www.rubafermuar.com.tr

MOSB Ekrem Elginkan Cad. No: 7
YUNUS EMRE - Manisa

Firma Faaliyet Alanları

  • Fermuar ve Aksesuar Firmaları

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Harita