Firmaya Mesaj Bırakın

ROZA ZİPPER

Firma Kodu: F156835075

Kurumsal Bilgiler

ROZA ZİPPER

1994'ten beri 10.000 m2 entegre üretim alanı ile fermuar üretimine başlamış olan Roza Tekstil Fermuar San. Tic. A. Ş. bugün Çorlu ve Diyarbakır’da üretim alanını 14.000 m2 ‘ye ulaştırmıştır. Fermuarların şerit dokumasından kürsör imalatına, Ht şerit boyamadan her türlü sürgü ve diş kaplama tesislerine kadar tam entegre fermuar üretimi yapmaktadır.

Yıllık üretim kapasitesi ile Türkiye’nin toplam fermuar ihtiyacının %20’sini karşılayabilen Roza, sektörde kalitesi ile de ön sırada yer almaktadır.

Bilinen birçok dünya markası Roza’nın ürünlerini tercih etmektedir. Kalitemiz Avrupa, Amerika ve Türkiye’de önde gelen markaların satın alma organizasyonları tarafından, onaylı üretici sıfatı ile yıllardan beri tescillenmiştir.

Uluslararası saygın kalite sertifikalandırma kuruluşları Roza'nın Kalitesini belgelendirmektedir. 20 yılı aşkın süredir TUV-CERT, ISO9001, HOHENSTEIN OEKO-TEX 100 ve TSE Roza'nın sahip olduğu sertifikalardan bazılarıdır.

Bunlara ek olarak Roza, ürünlerini bağımsız bir test kuruluşunda veya kendi laboratuvarlarında test edebilmektedir. Herhangi bir ürün için isteyeceğiniz herhangi bir test raporunu, labtest@rozazipper.com ‘dan talep edebilirsiniz.

Ürünlerimizle ilgili bilgi almak için bizimle iletişime geçin...

Firma Resmi Adı

ROZA ZİPPER

İletişim Bilgileri

(212) 637-2882
roza@rozazipper.com

Yetkili Adı Soyadı

ROZA ZİPPER

www.rozazipper.com.tr/

Keresteciler Sitesi Fatih Cad. Yüksek Sok. No.3/1 34010 Merter
Güngören - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • Fermuar ve Aksesuar Firmaları

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Harita