Firmaya Mesaj Bırakın

RİSA HOTEL

Firma Kodu: F142247881

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

RİSA HOTEL BODRUM

Grntnn olas ierii havuz gkyz ve ak hava

HAKKIMIZDA

RiSA HOTEL, Türkiye’de Demir Çelik sektörü başta olmak üzere çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren EYÜBOĞLU ailesinin sahibi olduğu EPAŞ GRUP alt kuruluşudur. 2012 yılında faaliyete girmiş olan RiSA HOTEL, Bodrum'un en güzel koylarından biri olan Bitez'de konumlanmıştır. Bitez, Yunanca bağlık, bahçelik anlamında olan Bitez Yarımadanın en güzel koylarından birisi dir . Bodruma 8 Km uzaklıktaki Bitez'in denizi kumlu ve sıcak olup Bodrumun en uzun sahillerine sahipdir. Sahil şeridinin arka kısımlarında mandalina ve turunç ağaçlarına rastlamak mümkündür.


Antik çağlarda Pedasa olarak bilinen Bitez, Bodrumdan kara yolu ile 8 Km, deniz yolu ile 2.5 deniz mili uzaklıktadır. Bodruma nazaran daha serin olduğu için yerli ve yabancı turistler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Bitezdeki rüzgar şartları da, su sporları için son derece uygun, özellikle sörf için ideal bir rüzgara sahip olan bitez sahillerinde, deniz bisikleti, kano ve diğer su sporlarını rahatlıkla yapabilirsiniz.

RiSA HOTEL'in Terasında Konumlanmış açık büfe restoranında, havuz manzarası eşliğinde keyifle yemeğinizi yiyebilirsiniz.

   Grntnn olas ierii havuz gkyz masa ve ak hava      

Firma Resmi Adı

RİSA HOTEL BODRUM

İletişim Bilgileri

(252) 363-0181
info@risahotel.com

Yetkili Adı Soyadı

RİSA HOTEL

www.risahotel.com

Bitez Mah. Pomelan Cad. 1310 Sokak No: 4 Bitez
Bodrum - Muğla

Firma Faaliyet Alanları

  • HOTEL

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 1

Firma Harita