Firmaya Mesaj Bırakın

RİMANO

Firma Kodu: F136205513

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

RİMANO GELİNLİK

Grntnn olas ierii 1 kii

HAKKIMIZDA

1987 yilindan bu yana tekstil sektörünün çeşitli kademelerinde faaliyet gösteren Rimano Sposa; geçmişinden aldiği güçlü mesleki birikimi ile 2010 senesinden bugüne gelinlik sektöründe yoluna devam etmektedir.

 

Gelinlik sektöründe Avrupa standartlarindaki kaliplarimiz, kullandiğimiz ürünlerin ve işçiliğimizin kalitesi; eğitimini almiş uzman ve donanimli personelimizin tecrübeleri ile harmanlanip ciddi ve planli çalişmalarin neticesinde" beyaz düşler ülkesindeki hayallerine kavuşmayi bekleyen prenseslerin" yardimcisi olmaktadir.

  Grntnn olas ierii 1 kii

Rimano gelinlik olarak yurt içi müşterilerimizin yani sira Almanya, Avusturya, Hollanda, İsviçre başta olmak üzere avrupa ülkeleri ile ortadoğu ülkelerinden gelen talepleri de karşilamaktayiz.

 

Rimano Sposa'nın amacı kalite ve işçiliğimizden ödün vermeden sunacağimiz modellerimizle piyasadaki yerimizi perçinlemek, yurt içi ve yurt dişinda bayilik ağımızı genişleterek kurumsallaşma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

 

Rimano gelinlik, her gün değişen gelinlik modasına, özgün tasarımlarını ekleyerek ürettiği mükemmel gelinlik modelleriyle sizlere en iyi şekilde hizmet vermeye ve mutlu etmeye devam edecektir.


Firma Resmi Adı

RİMANO GELİNLİK

İletişim Bilgileri

(232) 446-4536
rimano_gelinlik@hotmail.com

Yetkili Adı Soyadı

RİMANO GELİNLİK

www.rimanogelinlik.com

Yenigün Mah. Gaziosmanpaşa Bulvarı Yılmaz İşhanı No:56 Kat:2 ÇANKAYA
Konak - İzmir

Firma Faaliyet Alanları

  • Abiye Firmaları
  • Gelinlik&Nişanlık&Bindallı Firmaları

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 1

Firma Harita