Firmaya Mesaj Bırakın

RAFLİNE

Firma Kodu: F130515135

Kurumsal Bilgiler

RAFLİNE MODÜLER RAF BİGA

Grntnn olas ierii oturan insanlar ve i mekan

HAKKIMIZDA

Biz Kimiz? Ne yapıyoruz?
 
Rafline Modüler Raf Sistemleri sağlam, kaliteli, cağdaş, modern, modüler raf ürünleri ve en son trend modelleri,en uygun koşullarda siz değerli müşterilerimize sunmayı hedefleyerek yılların vermiş olduğu mesleki tecrübenin birikimleriyle hizmet vermektedir.
 
Rafline sektöre girdiği ilk günden beri başarı anahtarının koşulsuz müşteri memnuniyeti olduğunu benimsemiş ve müşteri memnuniyeti için 7 gün 24 saat sürekli size hizmet sunacak bir alt yapı oluşturmuştur. Rafline siz değerli müşterilerimizin hayallerindeki ürünü gerçeğe dönüştürmek ve kendi tarzınızı yansıtmak için ayrıca çalışmalar yapar.
 
En yeni ve güncel tasarımlarıyla Raf sistemleriyle beraber, Tv ünitesi ve Sehpa üretimleriyle ürün çeşitliliğimini arttırmış bulunmaktadır.  Rafline olarak amacımız; Yaşam alanlarınızda modern, fonksiyonel, ekonomik raflar üretmek ve bu amaç için daima kendini yenilemektir.
 
Tasarımlarımızda şıklık kadar kullanışlılığada önem veririz bizim için ürettiğimiz ürünler sadece kitaplık değil modern bir dekor raf olarakta kullanıla bilmelidir. Bir çok tasarımcıyla iş birliği yapar her zaman taze fikirlerle kendimizi yenilemeyi biliriz ve bugüne kadar sizden aldığımız pozitif enerjiylede tüm Türkiye binlerce raf gönderdik, çünkü biz ticaret amaçlı değil mutluluk odaklı çalışıyoruz...


Firma Resmi Adı

RAFLİNE MODÜLER RAF BİGA

İletişim Bilgileri

(541) 268-9975
info@rafline.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

RAFLİNE RAF

www.rafline.com.tr

İstiklal Mah. Sanayi 16. Sokak No:38
Biga - Çanakkale

Firma Faaliyet Alanları

  • RAF VE REYON İMALAT FİRMALARI

Firma Harita