Firmaya Mesaj Bırakın

RADİKA OTEL

Firma Kodu: F109662346

Kurumsal Bilgiler

RADİKA OTEL ALAÇATI

Otomatik alternatif metin yok
Hakkımızda

 Radika Butik Otel Alaçatı’ da sizleri evinizi aratmayacak nezih bir ortamda sizlere mükemmel bir tatil fırsatı sunuyor. Size kalan tek şey tatilin tadını çıkarmak. Otelimiz Güvenilir,Huzurlu bir aile ortamındadır. Alaçatımerkezde, 148 yıllık taş ev otelimizde her türlü konforu bulabilirsiniz. Surf yolu üzerinde bulunan otelimizde yanlızca aile bireylerimiz çalışmaktadır. Denize ve surf merkezine çok yakındır. Surfünüzü yaptıktan veya denizinize girdikten sonra baldızımın yaptığı böreklerden, kendi ellerimizle yaptığımız zeytin yağıyla yaptığımız yemeklerden veya sabahları klasik bir köy kahvaltısından yiyebilirsiniz. 5 adet suit odamız bulunmaktadır. Her odamızda 24 saat sıcak su, wireless internet ve klima standarttır. Sıcak yazaylarında havanın serin, ortamın ise aile sıcaklığında olduğu, huzurlu, rahat,güvenilir ve bütçeniz için hesaplı bir tatil hayal etmeyin. Bunların hepsi Radika Otel de gerçek ve sizleri bekliyor.

İletişim

+90 232 716 00 15
+90 534 593 53 79 (Mobil)

HACI MEMİŞ MAH. 2038 SOK.
NO:36 / ALAÇATI

radikaotel@gmail.com

http://www.almuka.com/firma/radika-otel-alacati-10966 linkiniz

Alaçatı

Son iki yüz yıllık med-cezirlerden miras, çok kültürlülüğünü, acı ve ıstırap dolu yeniden yapılanma toplumsal sürecinde hazmedip özümseyen, 1912 -1924 Aralığında Balkanlardan aldığı göçlerle son nüfus projeksiyonu oluşan Alaçatı, on beş yıl öncesine kadar kendi halinde, geleneksel tarım üretim yöntemleri ile varlığını sürdürürken, gerek bu süre zarfınca yerli ve yabancı kaynaklı turizm hareketlerinin ivme kazanması, gerekse, rüzgarı, termal kaynakları ve doğal güzelliğinin turist ve turizmcilerce keşfedilmiş olması, kasabamızın kendi kulvarında öne çıkmasını sağlamıştır.

 

1873 yılına uzanan tarihi belediyecilik birikimi ve on yedi yıllık yerel iktidarımız süresince, tamamlanan alt yapı yatırım ve hizmetleri ve uyguladığımız turistik ve sosyal yatırım projeleri ile kasabamız gözde bir turizm merkezi olmuştur.

 

Alaçatı Kültür, Turizm, Koruma ve Gelişim Bölgesi içindeki en önemli sahillerimizden Yumrukoy’da yılın mart-kasım aralığı, sekiz ayında dünyanın en gözde sörf merkezlerinden biri faaliyet göstermektedir. Sürekli ve yeterli rüzgarına karşın, denizin dalgasız ve sığ bir körfez olması, her yaştan sörf tutkunları için cazip bir deniz sporları ve adrenalin merkezi niteliğindedir. Bu vasfı nedeniyledir ki, Alaçatı’da on adet uluslar arası sörf okulu faaliyet göstermektedir.

 

Güneyde, mersinli körfezinden, altın kum sahillerine; kuzeyde, Ildır’dan, Şifne’ye kadarki, her biri cennetten bir köşe koy, kıyı ve plajları ve bu coğrafyadaki 6000 yıllık tarihsel birikimin kalıtı ören yerleri ile her göreni kendine hayran bırakan Alaçatı, giderek daha da yoğunlaşan bir ilgiyle ülkemizin cazibe merkezlerinden biri olmaya devam etmektedir.


Grntnn olas ierii aa gkyz ve bulut

Firma Resmi Adı

RADİKA OTEL ALAÇATI

İletişim Bilgileri

(534) 593-5379
(232) 716-0015
radikaotel@gmail.com

Yetkili Adı Soyadı

RADİKA OTEL

www.radikaotel.com

HACI MEMİŞ MAH. 2038 SOK. NO:36 / ALAÇATI/MUĞLA/TÜRKİYE
Çeşme - İzmir

Firma Faaliyet Alanları

  • APART OTELLER

Firma Harita