Firmaya Mesaj Bırakın

PROJE PERDE

Firma Kodu: F154362658

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

PROJE PERDE


HAKKIMIZDA

Pazarcı Home markası ile ev tekstili alanında uzun yıllardır aktif rol alan ekibimiz, gelişen ihtiyaçlara daha nitelikli cevap verebilmek için 2010 yılında ProjePerde girişimini başlatmıştır.

ProjePerde girişimi ile Perde dekorasyonu ve hizmetleri alanına butik bir bakış açısıyla odaklanan ekibimiz, sahip olduğu bilgi, tecrübe ve uzmanlığı iş odaklı hale getirmiştir.
Perde başlığı altındaki tüm ihtiyaçları, alanında uzman ekibi, yepyeni yatırımları ve bakış açısıyla profesyonel olarak karşılayan kuruluşumuz, büyük bir ihtiyaca cevap vermektedir.

Bugün bireysel ve kurumsal binlerce müşterimize nitelikli ve profesyonel perde hizmeti sağlarken aldığımız takdir ve teşekkürler daha iyisi için bizleri motive etmektedir.
Perde seçiminden montajına, temizliği ve bakımından tadilat ve tamiratına kadar her alanda hızlı, profesyonel ve ekonomik çözümler üretmek, yaşam alanınızın dekorasyonunda tamamlayıcı ve çok önemli bir rol oynayan perde dekorasyonu konusunda ücretsiz danışmanlık hizmetleri vermek ProjePerde oluşumunun bir parçasıdır.

ProjePerde ürettiği projelerde detaylara gösterdiği özen, iş disiplini, kalite ve teslim hızı ile her zaman müşteri memnuniyetinin olmazsa olmaz ama yetersiz bit kriter olduğu inancı ile çalışır.
Yepyeni bir profil ve kurumsal kimlikle, kurulduğu andan itibaren ürettiği nitelikli projelerde adından söz ettirmeyi başarmıştır.

Ana iştirakimiz Pazarcı Home güçlü temellere ve üstün tecrübelere sahip bir şirkettir. Profesyonel ve dinamik ekibi, sektör ihtiyaçlarını analiz etme ve uygulama konusunda tam nitelikli ve donanımlıdır. ProjePerde markasının arkasında yatan güç, kurumsallığı ve heyecanını her geçen gün yenileyen dinamik ve deneyimli ekibidir.

Ev tekstili alanında en iyi markalarla çalışan şirketimiz, uygulama ve tasarım çalışmalarıyla her alanda hizmet vermeye tam yeterlidir.

Pazarcı Home yönetim anlayışı olarak sıcak ve güven algısının yüksek olduğu bağlar kurmak için çalışır. Bu anlamda profesyonel hizmet anlayışını, güven veren ayrıcalıkları ile birleştirmeyi şirket kültürünün bir parçası olarak öne çıkarmayı çok önemser.

Sektör içinde teknolojiyi sürekli takip ederek mükemmel bir altyapı ile günümüz koşullarına duyarlı, rahatlığın ve konforun sınırsızca hissedildiği uygulamalar üretmek, Pazarcı Home için bir standarttır.

Tasarım, Üretim, pazarlama, satış, teslim ve teslim sonrası verilen tüm sözler profesyonel hizmet anlayışımızın bir parçasıdır.

Çağdaş ve modern çalışma detayları Pazarcı Home’un sektör içinde damgasını vurduğu birçok projede izlerini taşımaktadır.

Sizleri de memnun müşterilerimizle dolu ailemizin bir parçası olarak görmekten mutluluk duyarız.

 

Firma Resmi Adı

PROJE PERDE

İletişim Bilgileri

(216) 459-4898
bilgi@projeperde.com

Yetkili Adı Soyadı

PROJE PERDE

www.projeperde.com

Orhantepe Mah. Çınar Cad. No:49
Kartal - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • PERDE MAĞAZALARI
  • PERDE TASARIM FİRMALARI

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 1

Firma Harita