Firmaya Mesaj Bırakın

POLE&POLE TEXTİLE

Firma Kodu: F153532252

Kurumsal Bilgiler

POLE&POLE TEXTİLE ŞİŞLİ

 

HAKKIMIZDA

POLE&POLE Tekstil 1997 yılında imalata başlamış olup halen RUSYA, BELÇİKA ve U.S.A. başta olmak Avrupa, Asya ,Birleşik arap emirlikleri ve birçok uluslararası ülkeye ihracat yapmaktadır. Profesyonel ekibi ile müşteriler tarafından kısa sürede sektörde önemli bir yere gelmiş, atılımcı ve yeniliklere açık bir firma olarak faaliyetlerini sürdürmekte, birçok firmaya hizmet vermektedir. Gelişmiş teknoloji kullanımı, Ar-ge çalışmaları ve başarılı satış/pazarlama stratejileriyle hem Türkiye’de hem dünyadaki önemli markalar ile stratejik ortaklığını gerçekleştirmiştir.


Sezonda yaklaşık 700-800 model üretilmektedir. POLE&POLE etiketiyle hazırlanan koleksiyonlar tasarımdan üretim aşamasına kadar büyük bir titizlikle hazırlanmaktadır. POLE&POLE ürünleri hem iç hem dış pazarda müşterisiyle buluşmaktadır.

2017 yılında üretimine başladığımız yeni markamız Pole&Pole Exclusive olarak GÜNLÜK kısa abiye elbiseler ile partilerin en çekici kadını olun sloganı ile yola çıkarak ÖZEL OLARAK ÜRETTİĞİMİZ ABİYE KOLEKSİYONUMUZ İLE PİYASA DA SES GETİREN yeni bir imaj oluşturduk.

 

Firma Resmi Adı

POLE&POLE TEXTİLE ŞİŞLİ

İletişim Bilgileri

(212) 225-0123
(212) 225-1709
info@polepole.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

POLE&POLE TEXTİLE

www.polepole.com.tr/

İnönü Mah. Dolapdere Cad. No: 94/1-2 Pangalt
Şişli - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • Bayan Giyim Mağazaları
  • Bayan Giyim Firmaları
  • Elbise&Tulum Firmaları
  • Üst Giyim Firmaları

Firma Harita