Firmaya Mesaj Bırakın

PERSPECTİVE

Firma Kodu: F140816224

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

PERSPECTİVE BAYAN GİYİM

  Grntnn olas ierii 1 kii ayakta

HAKKIMIZDA

Dünya standartlarında oluşturduğu kurumsal yapısı ile sektörün önde gelen kuruluşları arasında yer alan KELEBEK TEKSTİL’in temel hedefi, PERSPECTIVE markasıyla iş yaşamında, özel davetlerde, kokteyllerde, yemeklerde, tatilde, kısacası çağdaş ve bağımsız şehirli kadının olduğu her yerde, ona yakışan en seçkin imajı yaratmaktır.


PERSPECTIVE 2000 yılında piyasadaki yerini aldı; modern ve özgün konsepti moda dünyasında ilgi odağı oldu. Kısa süre içinde Türkiye’den Avrupa, Orta Doğu ve Güney Afrika’ya kadar dikkate değer bir gelişme gösterdi. 2011 yılı itibariyle PERSPECTIVE koleksiyonları 42 farklı ülkede ve 100’ü aşkın satış noktasında tüketicisiyle buluşmaktadır. PERSPECTIVE dünya moda takvimiyle paralel ilerleyen dinamik yapısıyla, değişken moda dünyasının trendlerine çabuk ve doğru bir biçimde uyum göstermektedir. Kelebek Tekstil, PERSPECTIVE’in tek lisanslı üreticisidir.
  
Kelebek Tekstil’in 1973 yılından bu yana sektördeki 40 yılı aşkın tecrübesiyle usta ellerden çıkan PERSPECTIVE ürünleri günümüzün hızla değişen şehirli kadını hedef alır niteliktedir. Amacımız markamızın bilinirliği ve bulunurluğu için sürekli yatırımlar yaparak dünya çapında daha çok büyümektir. Kurum felsefemiz; kalite, hizmet ve üretkenliktir. Misyonu, çağdaş seçkin bir kadın imajı yaratmak olan PERSPECTIVE, uluslararası piyasalarda kazandığı deneyim sonucunda kendi etiketi ile dünyaya açılmaktadır.

  Grntnn olas ierii 1 kii ayakta ve ayakkablar


Firma Resmi Adı

PERSPECTİVE BAYAN GİYİM

İletişim Bilgileri

(212) 232-9929
info@perspective.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

PERSPECTİVE GİYİM

www.perspective.com.tr

Merkez Mah. Kazım Orbay Cad. No: 37 Bomonti
Şişli - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • Bayan Giyim e- Ticaret Firmaları
  • Bayan Giyim Mağazaları
  • Bayan Giyim Firmaları

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 4

Firma Harita