Firmaya Mesaj Bırakın

PAM THERMAL HOTEL

Firma Kodu: F138305321

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

PAM THERMAL HOTEL DENİZLİ

Fotoraf aklamas yok

PAM TERMAL HOTEL

Pam Termal Otel Pamukkale'nin Karahayıt bölgesinde, ormanla kaplı dağların eteğinde yer alan beş yıldızlı termal bir tesistir. Otelde konaklayan misafirlerimiz Pamukkale'nin beyaz travertenlerini meydana getiren kaplıca suyundan, Kleopatra havuzu denilen antik havuzdan yararlanabildikleri gibi Karahayıt'ın ünlü kırmızı travertenlerini meydana getiren ve otel bünyesinde bulunan kırmızı su havuzlarından doğrudan yararlanabilmektedirler. Tesisten çıkan termal kaynağın oluşturduğu ve otelin sınırlarında yer alan doğal kırmızı travertenler hayranlık uyandırıcıdır.

Pamukkale-Karahayıt bölgesine sağlık hizmetleri sunan ilk ve tek Tıp Merkezi olan Nobel Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Pam Termal Otel'in bahçesinde yer almakta olup, otelde konaklayan misafirler tıp merkezine bir adım mesafede ulaşabilmektedirler.

Otel sırtını ormana vermiş 18.000 metrekarelik bir alana kurulmuştur. Otelin 8 bloktan oluşan 236 adet odası bulunmaktadır. Bu odalarımız orman ve havuz manzaralı olup müşterilerimize standart, suit ve kral suit seçenekleriyle sunulmaktadır.

Grntnn olas ierii aa ak hava su ve doa

Pam Termal Otel'in, 58 santigrat derece sıcaklıktaki termal sularından bütün yıl boyunca yararlanabilirsiniz. Doğal olarak oluşan termal çamurlar, tedavi ve güzellik amacıyla yüzyıllardan beri kullanılmaktadır. Termo mineral özellikli bu şifalı sular magnezyum, kalsiyum, karbondioksit, sülfat ve bikarbonat karışımlarıyla birçok alanda tedavi için elverişlidir. Avrupa Kaplıcalar birliğine bağlı ve Sağlık Bakanlığı'ndan ruhsatlı olan tesisimizdeki termal suyumuz, hem banyo hem de içmece olarak kullanılır.
Termal banyolarımız ortopedik ve nörolojik rahatsızlıkların giderilmesinde, romatizmal hastalıklarda, çeşitli cilt hastalıklarıyla, hipertansiyon, varis ve hemoroit tedavisinde önemli yararlar sağlar. İçildiğinde ise, gastrit ve mide ülserinde, müzmin kabızlık ve safra kesesi yetersizliğinde, kas yorgunlukları ve kemik erimesinde başarılı sonuçlar verir.

Grntnn olas ierii 1 kii bitki aa gkyz ev ak hava ve doa

Firma Resmi Adı

PAM THERMAL HOTEL DENİZLİ

İletişim Bilgileri

(258) 271-4140
sales@pamthermalhotel.com

Yetkili Adı Soyadı

PAM THERMAL HOTEL

www.pamthermal.com

Karahayıt Mahallesi 120. Sağlık Sokak No:5/1 20290
Pamukkale - Denizli

Firma Faaliyet Alanları

  • TERMAL OTEL

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 1

Firma Harita