Firmaya Mesaj Bırakın

ÖZGÜR UŞAKLIGİL

Firma Kodu: F138350442

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

ÖZGÜR UŞAKLIGİL HALI TASARIM

Grntnn olas ierii oturma odas masa ve i mekan

HAKKIMIZDA

2011 Yılında başlayan bir serüvenle Atlas Halı firmasının yeniden oluşturulan koleksiyonuna önce tasarımcı, sonrasında tasarım koordinatörü olarak hizmet ettim. Yeniden doğan Atlas Halı'nın ilk koleksiyonunu pek çok başarılı tasarımcı ile beraber kısa sürede oluşturduk. Bu süreçte kurulan Atlas tasarım ekibiyle başarı grafiği gittikçe yükselen yeni koleksiyonlar yarattık.

2015 Yılı sonundan 2017 yılı başlarına kadar Empera Halı'daki tasarım yöneticiliği görevim devam etti. Bu süreç hem ihracat, hem Türkiye pazarına en hakim makine halısı tasarım yöneticileri arasına girmemi sağladı.

zgr Uaklgil Uak Beyaz Atlas Hal Uak Koleksiyonu

1 Mayıs 2015 de Uşaklıgil Halı ve Tasarım mağazasını ve tasarım ofisini açtık. Halen pek çok üreticiye halı tasarımı hizmeti vermekteyiz. Bu mağazada kendi çizimimiz olan halılar başta olmak üzere özel bir seçkiyi satışa sunmaktayız. Uşaklıgil Halı ve Tasarım'ın kendi koleksiyonu için bazı üretimleri de gerçekleştirmekteyiz.

Yüzbinlerce evde, işyerinde ve kamusal alanda benim ve ekibimin tasarladığı ürünler kullanılıyor. Buna rağmen üretime giren her yeni tasarımımla, gittiğim bir yerde kullanıldığını gördüğüm her ürünümle büyük mutluluk ve heyecan yaşarım.

zgr Uaklgil Seher Krmz Atlas Hal Uak Koleksiyonu

Firma Resmi Adı

ÖZGÜR UŞAKLIGİL HALI TASARIM

İletişim Bilgileri

(533) 632-1763
ozgurusakligil@yahoo.co.uk

Yetkili Adı Soyadı

ÖZGÜR UŞAKLIGİL

www.ozgurusakligil.com

Karabaş Mah. Akça Cami Cad. No:45/A
İzmit - Kocaeli

Firma Faaliyet Alanları

  • HALI TASARIM FİRMALARI
  • MAKİNA HALISI
  • EL DOKUMA KİLİMLER

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 1

Firma Harita