Firmaya Mesaj Bırakın

ÇAKAR KİDS

Firma Kodu: F155605005

Kurumsal Bilgiler

ÖZÇAKAR KİDS ZEYTİNBURNU

HAKKIMIZDA

1998 yılından beri içinde bulunduğu tekstil piyasasında ürün çeşitliliğini arttırarak varlığını sürdürmektedir. Öz Çakar tekstil olarak başladığımız firmamızı White Daisy ve ÖZÇAKAR KİDS isimlerinin patentini alarak devam ettirmekteyiz.  İhtiyaca ve isteklere göre üretim yapan firmamız müşteri memnuniyeti ve kaliteyi ön planda tutmaktadır. Müşteri istek ve numunelerine göre en uygun çözümler üretmek, zamanında ve isteklerinize uygun iş teslimi yapmak birinci sıradaki amaçlarımızdandır.

VİZYONUMUZ

- Müşterilerimiz, çalışanlarımız, tedarikçilerimiz ve rakiplerimiz tarafından sektördeki en iyi ve en yenilikçi firma olarak tanınmaktır.
- Bu hedefimize ulaşmamızın en önemli unsuru olarak ekibimiz olduğu düşüncesinden hareketle, personelimiz için dinamik bir iş ortamı yaratmak; onların hem kişisel hem de profesyonel anlamda yeteneklerini geliştirmektir.
- Ekibimizi, olası sorunları henüz oluşmadan ortadan kaldırırken daima sonuç odaklı çalışacak ve gereksinimleri en doğru şekilde değerlendirecek şekilde yönlendirmektir.
- Ürünlerimizi ve hizmetlerimizi daima geliştirerek, her ölçekteki firmanın birlikte çalışmayı isteyeceği ve sağladığımız hizmetlerden memnun kalacağı bir şirket olmayı hedeflemektir.

MİSYONUMUZ

- Misyonumuz, tüm müşterilerimizi hizmetimiz ve ürünlerimizle tam anlamıyla memnun etmek ve beklentilerini daima aşmaya çalışmaktır.
- Müşterilerimizle güvenebilecekleri ve her zaman faydalanabilecekleri işbirlikleri kurarak başaracağız.
- Ne şekilde, hangi zamanda ve şartta olursa olsun hizmetlerimizi ve ürünlerimizi tam zamanında ve daima ulaştıracağız.
- Firmamızın büyümesini, temel işimiz olan iş elbiseleri ve iş güvenliği konusunu, şirketimizde de gelişmeye paralel olarak uygulayacağız.


Firma Resmi Adı

ÖZÇAKAR KİDS ZEYTİNBURNU

İletişim Bilgileri

(212) 510-4734
info@whitedaisy.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

ÖZÇAKAR rıdvan

www.ozcakar.cm

Beştelsiz Mah. 102. Sok. No:57/A
Zeytinburnu - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • Çocuk Alt Giyim Firmalar
  • Çocuk Üst Giyim Firmaları
  • Çocuk&Bebe Giyim Mağazaları
  • Çocuk Bebe Giyim Firmaları

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Harita