Firmaya Mesaj Bırakın

ORTAÇLAR

Firma Kodu: F132483450

Kurumsal Bilgiler

ORTAÇLAR KABLO

Grntnn olas ierii yaz

HAKKIMIZDA

1969 senesinden bu yana plastik ve kalıp sektöründe hizmet veren ORTAÇLAR, elektrik, makine ve otomasyon sektörü üzerine kendisini günden güne geliştirerek sektördeki yerini almıştır. İmal ettiğimiz tüm ürünlerin kalıp tasarımı ve üretimi firmamız tarafından yapılmaktadır.

Ortaçlar bünyesindeki 20 adet plastik enjeksiyon, 3 adet dik enjeksiyon, extruder ve pvc kaplama makineleri, test laboratuarı, cnc tezgahları, metal işleme makineleri ve kalıphanesi ile tam entegre bir tesis olup siz değerli müşterilerimizden gelebilecek bütün talepleri en hızlı şekilde karşılayabilecek teknolojiye, İSO9001:2000 kalite yönetim sistem mantığını benimsemiş deneyimli kadroya sahiptir.

Ortaçlar yüksek kalite, zaman, iş ciddiyeti ve fiyat politikası gibi özelliklerin birleşmesiyle kısa zamanda kendi alanında yaptığı imalatla başta gelen başarılı firmalar arasında yerini almıştır.

1969 senesinden beri plastik ve kalıp sektöründe hizmet veren ortaçlar, elektrik, makine ve otomasyon sektörü üzerine kendisini geliştirerek sektördeki yerini almıştır. İmal ettiğimiz tüm ürünlerin kalıp tasarımı ve yapımı firmamız tarafından yapılmaktadır.

MİSYONUMUZ

Müşteri ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde anlayarak en hızlı ve en kaliteli ürünü sağlayan, sosyal sorumluluklarını bilinçli bir şekilde gerçekleştiren, çalışanları motive ederek verimliliği arttıran, kaynakları etkin ve verimli kullanan, ulusal ve uluslar arası standartlara tam anlamıyla uyan, çevreye saygılı, müşteri memnuniyetini esas alan bir firma olmaktır.

VİZYONUMUZ

Modern üretim tesisini nitelikli iş gücü ile birleştirerek kaliteli ve hızlı üretim sağlayan, Türkiye ve Dünya’ da kalitesi ve genişleyen ürün yelpazesi ile en önde gelen, köklü geçmişine yakışır şekilde sürekli gelişimi benimseyen, rakiplerinin örnek aldığı lider bir üretici firma olmaktır.

Otomatik alternatif metin yok

Firma Resmi Adı

ORTAÇLAR KABLO

İletişim Bilgileri

(212) 858-1900
satis@ortaclar.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

ORTAÇLAR KABLO

www.ortac.com.tr

Karaağaç Mah. Hadımköy-İstanbul Cad. No:10/1A
Büyükçekmece - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • Elektrik ve Aydınlatma ve Malzeme Firmaları

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Harita