Firmaya Mesaj Bırakın

NEWHOME TEKSTİL

Firma Kodu: F155261815

Kurumsal Bilgiler

NEWHOME TEKSTİL


HAKKIMIZDA

New Home Tekstil olarak; engin sektör tecrübemizle modern ev tekstili üreten yeni nesil bir tekstil firmasıyız. Çalışmalarımızı iş ahlakını göz ardı etmeden iş birliğini ilke edinerek titizlikle gerçekleştiririz.

Tüm dünya pazarlarını hedefleyen satış stratejimiz ile 2,500 m2 üretim alanına sahip fabrikamızda üretimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Denizli’nin Meşhur Babadağlar İş Hanı’nda 3 mağazamızda ürünlerimizi müşterilerimizle buluşturuyoruz. Üretimimizin geneli %100 pamuklu olup, özel ipliklerden titiz bir şekilde üretilmektedir.

Ürünlerimizi; nevresim takımları, yatak örtüleri, havlu grupları ve bornoz setleri olarak kategorize etmekteyiz. Müşterilerimizin talep ve beklentileri doğrultusunda özel ebatlarda üretimlerle de ihtiyaçlarına cevap veriyoruz.

Misyonumuz
Uluslararası rekabet koşullarında, artı değer yaratmayı vazife bilen, kaynaklarını maksimum etkinlikte kullanan, en iyi ve kaliteli hizmeti veren, güvenilir ve itibarlı bir şirket olarak sektördeki varlığımızı sürdürmek hedeflenen misyonumuzdur.

Vizyonumuz
Yenilikçi, araştırmacı ve geliştirmeci yönetim politikasıyla , müşteri memnuniyeti odaklı, uluslararası pazarda değişen talep ve istekler doğrultusunda istikrarlı , kaliteli, hızlı üretim ve hizmet ile sektörde örnek ve lider bir kurum olmak.


Firma Resmi Adı

NEWHOME TEKSTİL

İletişim Bilgileri

(258) 372-2512
info@newhome.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

NEWHOME TEKSTİL

www.newhome.com.tr

Bozburun Mahallesi Ahmet Nuri Erikoğlu Caddesi No: 14/A
Merkezefendi - Denizli

Firma Faaliyet Alanları

  • NEVRESİM FİRMALARI
  • HAVLU& BORNOZ FİRMALARI
  • EV TEKSTİLİ FİRMALARI
  • OTEL TEKSTİLİ FİRMALARI

Firma Harita