Firmaya Mesaj Bırakın

NAV DECOR

Firma Kodu: F153764876

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

NAV DECOR DEKORATİF BOYALAR

  Grntnn olas ierii oturma odas masa ve i mekan

HAKKIMIZDA

1995 yılından bu güne doğrudan ve ortaklaşa katma değeri yüksek birçok prestijli projeye imza atan NAV Grub’un bir kuruluşu olan NAV Decor, iç ve dış mekânları kişiye özgü dekorasyonlarla daha estetik hale getirmektedir.

Geniş stok ağı sayesinde gerek doğrudan malzeme satışı gerekse uygulamalı olarak her türlü dekorasyonlar için özel bitişler oluşturan NAV Decor, kaliteden ödün vermeden alanında tecrübeli, eğitimli ve güçlü kadrosuyla distribütörlüğünü yaptığı, bir çok mimar ve tasarımcı tarafından dünyanın en iyi dekoratif boyaları olan Novacolor ürünlerini kurumsal bir hassasiyetle uygun fiyata sizlere sunmaktadır.

Yurtiçi ve yurtdışı birçok projeye imza atan NAV Decor, yaşamınız için özgün tasarımları sınırsız ayrıcalıklarla yaratmaya devam etmektedir.

  Grntnn olas ierii i mekan

Vizyon

Temeli güven ve dürüstlük olguları üzerine oturmuş, çevreye karşı duyarlı, doğallığı koruyarak modernlik ve teknolojiden üst düzeyde faydalanan, doğal estetiği mimari estetiğe dönüştüren, nitelikli yaşam alanları meydana getirerek ülkemizde ve dünyada insanların mutluluğuna katkıda bulunan örnek bir marka olmak.

 Misyon

  • Yapılara estetik bir görünüm katarak sıradan yapıları İnsanların kendilerini daha iyi hissedecekleri yaşam alanlarına dönüştürmek.
  • Müşteri istek ve beklentilerini doğru okuyup bu istek ve beklentilere uygun en doğru çözümle belirlenen süre içerisinde karşılık vermek.
  • Merkeze insan mutluluğunu koyarak; müşterilerimizin, çalışanlarımızın, tedarikçilerimizin ve kendi mutluluğumuz için tüm imkânları seferber etmek.
Grntnn olas ierii i mekan

Firma Resmi Adı

NAV DECOR DEKORATİF BOYALAR

İletişim Bilgileri

(212) 220-2041
info@navdecor.com

Yetkili Adı Soyadı

NAV DECOR

www.navdecor.com

Halil Rıfat Paşa Mah. Yüzer Havuz Sok. Perpa Ticaret Merkezi B Blok Kat: 4-5 No: 243 34384 Okmeydan
Şişli - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • Yapı Kimyasalları ve Boya Firmaları
  • Dekorasyon-Yapı - Tadilat firmaları

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 1

Firma Harita