Firmaya Mesaj Bırakın

MOBS MOBİLYA

Firma Kodu: F139636442

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

MOBS MOBİLYA


HAKKIMIZDA:

1975 yılında “Nihat KORKMAZ” tarafından kurulmuş olup, Samsun’da üretim faliyetlerine başlayan “Güler Mobilya” kaliteli ürün temini ile artarak devam eden performansıyla mobilya sektöründe hak ettiği yere ulaşma azim ve gayreti içerisindedir.

“Avangard&Country” mobilya sekmentinde 2250 m2 kapalı alanıyla, modern teknoloji ürünü makine parkuruyla müşterilerine en iyi hizmeti sunma gayreti içerisindedir.

Grntnn olas ierii 1 kii yaz

Misyonumuz: Sürekli değişen müşteri ihtiyaçlarına cevap vermek yeni teknolojileri üretim ve servis hattımıza kazandırmak, yurtiçi ve yurtdışı trendlerini anlamak ve buna uygun yeni çözümler getirmek olarak özetlenebilir.

Çalışanlarımız, ortaklarımız, müşterilerimiz, ürün ve hizmet tedarikçilerimizle, takım felsefesiyle profesyonelce çalışarak, güvenli, huzurlu, şeffaf, demokratik ve karlı bir ortam yaratmak ve sürekliliğini sağlamak, kaynaklarımızı etkin kullanarak, çevreye duyarlı, rekabet edilebilir kalitede üretim yapan, yenilik ve gelişmelere açık, paylaşımlarımızın beklentilerini karşılayan, ülke ekonomisine katkıda bulunan sektöründe bir marka olmak misyonumuzdur.

Grntnn olas ierii masa oturma odas ve i mekan


Firma Resmi Adı

MOBS MOBİLYA

İletişim Bilgileri

(362) 266-7517
info@mobshome.com

Yetkili Adı Soyadı

MOBS MOBİLYA

www.mobstrend.com

Örnek Sanayi Sitesi, 1002. Sokak, No:5
Tekkeköy - Samsun

Firma Faaliyet Alanları

  • MOBİLYA FİRMALARI
  • MASA&SANDALYE FİRMALARI
  • YATAK ODASI TAKIMI
  • YEMEK ODASI TAKIMI
  • KOLTUK TAKIMI FİRMALARI

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 1

Firma Harita