Firmaya Mesaj Bırakın

MAXRA GOVANA

Firma Kodu: F139314163

Kurumsal Bilgiler

MAXRA GOVANA

  Grntnn olas ierii 1 kii
MAXRA GOVANA

Maxra Govana;

1985 yılından bu yana bayan dış giyim sektöründe varlığını sürdüren ve hem iç hem de dış piyasalarda etkin bir şirket olan Aytenler Group tarafından 2009 yılında kurulmuştur.

Üretiminin tamamını kendi bünyesinde, İzmir’de bulunan 2500 m2 alana yayılmış fabrikasında gerçekleştirmektedir.

Abiye, gece kıyafetleri ve gelinliklerden oluşan bir ürün gamı bulunan markanın; İzmir’de 800m2 ve İstanbul’da 1000m2 olmak üzere iki showroomunun yanı sıra İzmir’de üç adet perakende mağazası ve tüm Türkiye’de 150'yi aşkın seçkin satış noktası vardır.

Kalitesinden hiçbir zaman ödün vermeyen Aytenler Group'un En güçlü markası olan Maxra Govana, toplam kapasitesinin %60’ını dış piyasaya ayırarak; İtalya, İspanya, Fransa, Monako, Almanya, İngiltere ve ABD başta olmak üzere dünya üzerinde birçok ülkeye ihracat yapmaktadır.

Bakımlı, kendine güvenen ve iddalı olmayı seven kadınların en doğru adresi olan Maxra Govana ile artık “Güzelliğinizi Konuşturun!”

  Grntnn olas ierii 2 kii

Maxra Govana 2000 li yılların başlarında 1985’den bu yana bayan dış giyim modasına yön veren Aytenler Giyim San.Tic.Ltd.Şti ‘nin Yeni abiye markası olarak can bulmuştur. Maxra Önce ve ilk olarak Fransada bir yıl yaşatıldıktan ve tanıtıldıktan sonra Türkiye’de ilk defa IF Wedding Fashion İZMİR fuarında görücüye çıkmış ve fazlasıyla ilgi alaka görmüştür. İzmir fuarında ve sonrasında Türkiye’de büyük yankı uyandıran Maxra, Yeni yeni yeşeren Abiye sektöründe yepyeni bir soluk olmuştur. İzmir’de 2500m2 alana yayılmış bir fabrikada alanında öncü olmaya devam etmekle beraber, Kurumsal ismi Aytenler olan markanın İzmir’de 800m2 İstanbul’da 1000m2 olmak üzere iki showroom’u yanı sıra İzmir’de üç perakende mağazası ve tüm Türkiye’de 150yi aşkın seçkin noktada ürünleri satılmaktadır. Bununla beraber ana hedef olan iç piyasada da liderliğini sürdürmektedir. Maxra Govana bir çok dünya markasına koleksiyon hazırlamakta ve kendi etiketleri ile üretim yapmaktadır, Kalitesinden hiçbir zaman ödün vermeyen Aytenler firmasının En güçlü markası olan Maxra Govana dünya üzerinde bir çok ülkeye ihracat yapmakta ve toplam kapasitesinin %60’ını dış piyasaya ayırmaktadır. Markanın başlıca ihracaat yaptığı yerler Amerika (ABD), Almanya, İtalya, Fransa, İlngiltere, İsrail, Yunanistan, Afrika, Suudi Arabistan, Libya, Lübnan, Suriye, İran, Irak, Avusturya, Birleşik Arap Emirlikleri, Fas, Tunus, Cezayir ve bir çok nokta. Bu yıl 9.su Düzenlenecek olan İZMİR ve 2. Düzenlenen İSTANBUL fuarlarımızda sizlerde bizleri ziyaret ederek ürünlerimizi yakinen görme fırsatı bulacaksınız.
Grntnn olas ierii 1 kii

Firma Resmi Adı

MAXRA GOVANA

İletişim Bilgileri

(212) 233-2666
info@maxragovana.com

Yetkili Adı Soyadı

MAXRA GOVANA

www.maxragovana.com

Çifte Cevizler Caddesi İyi Niyet Sokak No:16 Bomonti
Şişli - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • Abiye Firmaları
  • Dış Giyim Firmaları
  • Bayan Giyim Firmaları

Firma Harita