Firmaya Mesaj Bırakın

MAVİ MOR FİKİRLER

Firma Kodu: F124925668

Kurumsal Bilgiler

MAVİ MOR FİKİRLER İŞ DANIŞMANLIĞI

Firmamız 2018 yılında Girişimciler için danışmak hizmeti ve yeni şirket kuruluşlarında kuruluş işlemlerini gerçekleştirmek adına ve yine firmamız girişimcilere ait web reklam hizmetlerini vermek adına kurulmuştur. http://www.mavimorfikirler.com/

Ek İş

Ek iş Evde ne iş yapılır sorusuna birkaç iş fikri ile cevap vermeye çalışacağız işye ilham verici iş fikirleri. sizde Evde ne üretebilirim kendinize soruyorsanız şayet yazımızın tamamı tam size göre

1.İş Fikirleri Nikah Şekeri Yapımı

Bir adat Bıçak bilemek için taş motoru ,bir adet masa,oturmak için bir sandelye elektrik ihtiyacınızı karşılamak için küçük bir akü ve seyyar bir el arabasıyla dükkanınızı açabilirsiniz tanesini 3-4 Liradan bilenmektedir.

2.İş Fikirleri Hazır Mantı Veya Hazır Yufka

Ucuz Fiyatlara seyyar bir araba ayarlayıp evde hazırlayacağınız malzemeler le seyyar satıcılık yapabilirsiniz.Genelde Yasak olduğu düşünülsede seyyar satıcılık;gerekli izinler alındıktan sonra resmi olarakta yapabileceğiniz bir iştir.Bununla İlgili Sınırları içinde satış Yapacağınız Belediye Başvurup yer isteyin ve Maliye den Basit Usulde vergi Mükellefiyeti açtırır Kanuni Olarak bu işi rahatça yapın.

3.İş Fikirleri İplik Temizle -Terlik Tokası Takma-Paketleme işleri

Trafiğin yoğun olduğu bir kaç saat için de su,simit,kağıt,helva,vb atıştırmalık malları satarak hatırı sayılır bir gelir elde edebilirsiniz

4.İş Fikirleri Çocuk Bakıcılığı

Bayram klasiği Camilerde ki yoğunluk binlerce insanın bayram sabahı koştupu camilerde yer bulamayan yüzlerce insan dışarda kalmakta tabi bunlar için dini vecibeleri yerine getirmeleri için üzerinde oturabilecekleri naylon poşetler ve kartonlar satabilirsiniz.

5.İş Fikirleri Halı Dokumacılığı (EL Dokuması HALI)

Bir adet Havalı Tüfek İki Adet Havalı Tabanca ile Bolano veya şişe gibi hederlere 10 ve 15 el ateş edibilecek minik bir atış poligonu hazırlayabilirsiniz.bu yönde ilgisi olan onlarca insan size gelecektir.

6.İş Fikirleri Ütü yaparak para Kazanmak

Hafta sonları ek iş olarak yapılabilecek işlerden birtanesi sizlerde düşün nişan kına gibi organizasyonlarda ufak bir kamera ile çekim yapabilir video ve animasyonlar hazırlayabilirsiniz.

7.İş Fikirleri Özel Günler için Pasta yapımı

Özel günler için evinizde pasta yapabilirsiniz.kısa süreli bir kursa katılarak muhteşem pastaları yapabilirsiniz.eğer kursa gitme imkanı yoksa internet üzerinden pasta nasıl yapılır öğrenebilirsiniz.

Unutmayın para kazanmak için çalışmayın başarmak için çalışın işinizi iyi ve doğru yapın para bununla birlikte size gelecektir..



Firma Resmi Adı

MAVİ MOR FİKİRLER İŞ DANIŞMANLIĞI

İletişim Bilgileri

(212) 515-5186
info@mavimorfikirler.com

Yetkili Adı Soyadı

VEDAT AY

www.mavimorfikirler.com

MAHMUTBEY CAD NO:20/2 ŞİRİNEVLER / BAHÇELİEVLER/İST
Bahçelievler - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • PAZARLAMA&SATIŞ

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Harita