Firmaya Mesaj Bırakın

MARJİN

Firma Kodu: F140924454

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

MARJİN AYAKKABI ÇANTA

Grntnn olas ierii ayakkablar ve izme

HAKKIMIZDA

Yılların birikimiyle tecrübe kokan usta ellerde, tutkuyla yapılan bir ayakkabı düşünün.
Estetik ve kaliteyi mükemmel işçilikle harmanlayan usta eller.
Bu usta ellerden çıkan marjinal tasarımlar ve bu ayrıcalığı yaşamak isteyen marjinal bayanlar.

Genç dinamik ve eğlenceli bir marka olan marjin çoğu markanın cesaret bile edemediği tasarımları hayat geçirerek siz özel müşterilerine sunan bir marka.
Yurtiçinde ve yurtdışında kendine özel ürettiği koleksiyonlarla bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla yürüyen marjin ilk mağazasını yıllar önce Maltepe’de açarak perakende zinciri olma yolunda ilk adımlarını attı.
Aradan geçen zamanda sürekli üzerine ekleyerek kalitesini, üretim kapasitesini ve müşteri portföyünü arttıran marjin bu süre zarfında bölgesel perakendeciliğinin sınırlarını da genişletmeye başladı.
Cevahir AVM’de açtığı mağazasıyla yeni bir konsept anlayışına yönelen ve müşterilerine benzersiz bir alışveriş deneyimi yaşatmayı hedefleyen marjin bir anda bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
Kalitesiyle dünya markaları ile rekabet edebilecek bir düzeye gelen marjin öncelikli hedefini “müşteri memnuniyeti” olarak belirledi.
Zengin koleksiyonu ve tasarımlarıyla dünya ayakkabı modasını belirleyen bir firma olan marjin yılların birikimiyle sektörün öncüleri arasında girmeyi başardı.

Grntnn olas ierii ayakkablar
Vizyon: MARJİN olarak vizyonumuz, her zaman beklentilerin çok daha üzerinde ayakkabılar üreterek dünya modasına yön veren, farklı bir konsept anlayışıyla vizyonu geniş global bir dünya markası olmak.

Misyon: Dünya markası olma yolunda emin adımlarla yürüyen MARJİN , müşterilerine, tedarikçilerine, çalışanlarına ve çevreye kattığı değerleri sürekli arttırarak en iyi alışveriş ve alışveriş sonrası deneyimi yaşatmaktır.
Grntnn olas ierii bir veya daha fazla kii ve ayakkablar

Firma Resmi Adı

MARJİN AYAKKABI ÇANTA

İletişim Bilgileri

(541) 653-4111
info@marjin.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

MARJİN AYAKKABI

www.marjin.com.tr

İçerenköy Mah. Engin Sok. No:10/1
Ataşehir - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • Aksesuar-Ayakkabı-Çanta-Cüzdan Firmaları

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 4

Firma Harita