Firmaya Mesaj Bırakın

LONGYİ MARBLE

Firma Kodu: F141684753

Kurumsal Bilgiler

LONGYİ MARBLE BURDUR

Grntnn olas ierii ak hava

HAKKIMIZDA

Hiç kimse elinin emeğinden daha hayırlı bir şey yememiştir ilkesinden yola çıkıp 2009 yılından bu yana doğal taş ve mermer sektörüne giriş yapan kurucularımız o yıldan bu yana sektörün önde giden firmalarında ve ocaklarında görev alıp, ocaklar ile olan ilişkilerini geliştirmiş, sektörün tanınan kişileri haline gelmiştir. İnsanlar ile sohbet ve samimiyeti sağlamlaştırıp, edindikleri tecrübe ve çalışkanlığı bir çatı altında toplamanın, kendi firmalarını kurup başarılarına başarı katmanın zamanı geldiğine karar verip 2015 yılında LONGYI MARBLE’yi kurmuşlardır.

2015 yılına kadar kazandıkları tecrübeleri daha da pekiştirerek, hayatlarının bir parçası olan mermeri; başta Çin olmak üzere Hindistan, Tayland ve Tayvan’a blok ihracatı yapmaya başlamışlardır.

Doğal taş ve mermer üzerine dünyanın en büyük ihracatçısı haline gelen Türkiye son yıllarda yaptığı blok ihracatı konusunda bir vazgeçilmez haline gelmiştir. Çin’in de bu doğrultuda doğal taş konusundaki taleplerini arttırması üzerine Türkiye genelinde ocak sayılarında azımsanamayacak derecede artış olmuştur. Doğal taş ve maden alanında gerçekleşen bu gelişmeleri yakından takip edebilmek ve her daim sektöre doğru yeni bir adım atabilmek için her gün kendini geliştirmekte olan kurucularımız devamlı ocaklar ve gündem ile yakından ilgili haldedirler. Günümüzde Isparta, Burdur, Bursa, Afyon ve Antalya başta olmak üzere arz ve talebe göre Türkiye genelindeki onlarca mermer ocağı ile çalışmakta ve ihracat etmektedirler.


Her geçen gün Çin’den ülkemize mermer alım grupları gelmekte ve ocakları ziyaret etmektedir. Gelen iş adamlarının hedefleri önümüzdeki yıllar içinde alışveriş yapabilecekleri uygun ocakları belirlemek ve o yıllar içindeki üretimleri rezerve etmektir. Bu hususta her daim müşterilere uygun ocak aramakta ve arz taleplerine göre çalışmayı asli görev bilen LONGYI MARBLE, müşterilerinin rahatlığını sağlayabilmek ve onlarla yakından ilgilenebilmek için Burdur’da 20 kadar iş adamını misafir edebilecek kapasiteli bir misafirhane bulundurmaktadır.

Kendilerine bu mesleği bir meslek olarak değil aşk bilerek her geçen gün artılarına bir artı daha ekleyerek, eksik yanlarını tamamlamaya devam eden LONGYI MARBLE ailesi, NE YAPARSAN YAP AŞK İLE YAP diyerek mermer sektöründe hizmet vermeye devam etme arzusu ve hedefi ile emin adımlarla ilerlemektedir.

Mermer ihracatında hızlı ve sağlam adımlarla yürüyen Türkiye ile birlikte LONGYI MARBLE olarak özellikle yeni açılan ocaklara ve yeni renklere daha çok özen verip, onlara Pazar oluşturmaya çalışıp, proje bazlı ve plaka satışı yapan müşteri portföyü ile kısa zamanlarda sektörün aranan yüzü haline gelmiştir.

LONGYI MARBLE;

Çin önce sağlık diyerek çıktığı bu yolda iç mekânlarda granitten vazgeçip doğal taş ve mermere yönelmiştir. Biz de önce aşk deyip bu yolda ilerlemeye başladık. Güzel baktığımız takdirde güzel görünmeyecek ve yolunda gitmeyecek hiçbir şey yoktur. Her gün yollarında hayat geçirdiğimiz ocakların kademelerinde taş, bastığınıza da toz diyor olabilirsiniz. Başarımızın da göstereceği üzere biz LONGYI MARBLE ailesinin söylediği tek bir söz vardır; SİZİN TAŞ DEDİĞİNİZE BİZ AŞK DİYORUZ.

Grntnn olas ierii gkyz aa ak hava ve doa

Firma Resmi Adı

LONGYİ MARBLE BURDUR

İletişim Bilgileri

(248) 233-6060
info@longyimarble.com

Yetkili Adı Soyadı

LONGYİ MARBLE

www.longyimarble.com

Hızır İlyas Mah. İbrahim Zeki Burdurlu Cad. No: 44 / A
Merkez - Burdur

Firma Faaliyet Alanları

  • Mermer - Fayans -Seramik Granit ve Doğal Taş Firmaları

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR