Firmaya Mesaj Bırakın

LİZAY PIRLANTA

Firma Kodu: F156072037

Kurumsal Bilgiler

LİZAY PIRLANTA

 

HAKKIMIZDA

1978 yılında çıkılan serüveni Türkiye çapında 45 farklı lokasyona taşıyan Lizay, bilgi ve sanatını harmanladığı özel koleksiyonları ile sektöre ışık tutmaya devam ediyor.

   Firma kurucusu Mahmut Serbes’in kendisini başarıya götüren hikayesi, 1978 yılında sektördeki aile işletmesine adım atmasıyla başlıyor. Daha sonrasında kendi oluşumunu kurmayı hedefleyerek, Adapazarı’nda kendi adıyla açtığı mağaza ile Lizay’ın temellerini atıyor. Lizay’ın tarihsel gelişimine etki eden en büyük faktörlerden biri olan 1999   Adapazarı depreminde, enkaz altında kalan mağazanın yeniden inşası sırasında farklı bir lokasyonda da açılan ikinci mağaza ile konumunu ileri taşıyan Serbes, büyüme stratejisinin ilk adımını atmış olur.

   2000’lerin başında farklı lokasyonlardaki mağazalarıyla sektördeki konumunu güçlendiren firma, 2012 yılı itibariyle Genel Müdürlük ve Merkez binasını kuyumculuğun kalbi Nuruosmaniye’ye taşımıştır.

   Lizay’ı bu günlere taşıyan Mahmut Serbes, Türkiye çapında daha da artmakta olan 45 mağaza ağı, 250 satış noktasıyla ve sosyal sorumluluk projeleriyle kuyumculuk sektöründeki konumunu her geçen gün daha da ileri taşımayı hedeflemektedir.

   Büyümenin kurumsallaşma ve ekip çalışmasına bağlı olduğu görüşünü benimseyen Mahmut Serbes, hedeflerini hayata geçirme noktasında kurumsal altyapının güçlü temeller üzerine kurulması gerektiği görüşünü ön planda tutmaktadır.

   Lizay’ın bünyesine katılan yeni nesil Serbes ailesi üyeleri Yeliz ve Çağatay Serbes,babalarıyla birlikte sektördeki misyonlarını üst seviyelere taşımayı ilke edinip, Lizay’ın kuyumculuk alanındaki zengin geçmişini kalitesiyle harmanlayarak mücevher sevenler için büyük projeler gerçekleştirmeye devam etmektedirler.


Firma Resmi Adı

LİZAY PIRLANTA

İletişim Bilgileri

(212) 511-3888
bilgi@lizaypirlanta.com

Yetkili Adı Soyadı

LİZAY PIRLANTA

www.lizaypirlanta.com

Mollafenari Mah. Nuruosmaniye Cad. No:62 Cağaloğlu
Fatih - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • MÜCEVHERAT TAKI VE AKSESUAR FİRMALARI

Firma Harita